Svar på era frågor del 1

Älskar att du börjat blogga! Jag är väldigt nyfiken på hur ser du på operationer/skönhetsingrepp? Är det något du själv gjort eller gör? tycker du det är rätt eller fel att vara öppen med sådant som influencer? då många unga läser och inspireras av bloggare. Hur håller du dig i form? tänker du mycket på vad du stoppar i dig, tränar du? Vad jobbar din man med? Var shoppar du mest? Tänker kläder, accessoarer, smycken osv, du är alltid så fixad och piffad!!

Jag har alltid någonstans landat i det faktum att alla människor har rätt till sin egen kropp, dvs jag tycker att varje individ äger sina egna beslut till vad, var och hur mycket dem vill påverka sitt utseende. Kanske vill någon ändra mycket, och en annan inget alls. Båda är helt okej, och båda är rätt. Jag har gjort botox mellan ögonbrynen 2 gånger, pga jag har en argrynka som jag stör mig på! (Jag vet att det är ytligt, förlåt, men jag är bara människa.) sedan gör jag mycket dermapen på ytliga gamla acneärr, samt ett ärr jag har i pannan från när jag ramlade när jag var 2 år och fick sy. Det är allt jag har gjort inom skönhetsingrepp.

Jag tycker att man borde kunna vara öppen med det för det är okej enligt mig, men jag respekterar att det kan vara svårt. Kanske ligger det massor av ångest och dålig självkänsla bakom. Det är säkert jobbigt att prata om för många. Sedan är det säkert många unga som läser och blir otroligt påverkade av vad influencers gör för ingrepp och vill gör samma sak. Så det är väldigt svårt, för många kanske också vill skydda unga tjejer när dem väljer att inte berätta? Ärlighet varar längst? Jag vet inte, kanske inte just i detta fall?

Jag tränar inte. Jag har aldrig riktigt fått till det, jag har inte hittat någon träningsform som intresserar mig men jag kommer att börja efter graviditeten. Jag känner mig så svag i kroppen :(( Kanske dans, älskar att dansa! Jag tänker mycket på min kost pga jag inte har så mycket val tyvärr, jag lever med crohns sjukdom. Det är många som frågat om just det så jag tror till och med att den frågan får ett eget inlägg pga det är en så stor del av mitt liv. Jag mår dåligt av viss kost, tex friterat, gluten och rött kött. Min fästman Jonas har startat ett företag som heter Consector (klick!) Det är en låneplattform som konkurrensutsätter banker för både bolån och privatlån. Jag shoppar mycket kläder och typ krimskrams (diadem och roliga örhängen) på typ budgetkedjor som HM och Zara, och satsar på lite mer high end märken vad gäller väskor och skor. Älskar mina sneakers och min väska från Chanel, klassiskt och funkar jämt! Tack gulliga du!!

Jag osminkad efter dermapen och laser på ytliga blodkärl, Nobody is perfect :))

Keps – HM, Byxor – Zara, Tröja – HM, Sneakers – Chanel, Väska – Gucci

Hej! Kul att du börjat blogga och grattis till graviditeten! Ska bli så kul att följa äventyret ?
Frågor: pluggade du till inköpare direkt efter studenten eller gjorde du något annat mellan? hur träffade du pappan till barnen? var ni båda synkade i när ni ville ha barn? är du ursprungligen från Stockholm?

Hej, Åh vad roligt att du tycker det. Tusen tack! <3 Nej absolut inte, jag var väldigt långsam i att landa i vad jag verkligen ville göra. Jag pluggade både upp betyg på Komvux samt jobbade emellan. Jag har jobbat mycket i butik, jag började jobba på Dry Lake som låg i Sturegallerian efter gymnasiet, sen jobbade jag lite extra på Monroe som även också låg i sturegallerian. Sedan pluggade jag ett år på San Diego State University mellan 2008-2009. Sen jobbade jag ganska länge som butiksbiträde på Marco Polo som låg på Stureplan, i H&Ms home nuvarande lokaler. Jag jobbade även extra där när jag pluggade till strategisk inköpare år 2013 i Västerås.

Vi träffades en blöt majkväll på en nattklubb i Stockholm som hette White Room, haha. Han hade båtnycklarna runt halsen och sa ”Men du bor ju i solsidan! Jag ska till landet på Älgö, jag kan köra hem dig!” Vi kände dock varandra ytligt sedan innan då hans bästa vän hade vart ihop med min bästa vän. Vi hade dock ändå inte setts särskilt många gånger märkligt nog. Vi blev ihop den sommaren <3 År 2008. Vi hade ett stökigt uppbrott sedan och hade olika relationer på varsitt håll under många år. Jag levde med en annan kille i 3 år. Jag och Jonas fanns liksom inte längre. Men ändå vaggade en skavande känsla i mig, av att boken var stängd men punkten inte var satt. Förstår ni hur jag menar. 2015 blev jag singel igen och det året blev det vi, vi var så synkade. Vi hade testat livet ifrån varandra och landat i att nu vill vi ha allt, tillsammans! Jag kommer ifrån Hässelby villastad, jag är uppväxt där och min pappa bor ännu kvar. Min mamma bodde i 9 år i Solsidan i Saltis, så jag bodde typ varannan vecka. KRAM

Den bästa jag vet

Så roligt att du börjat blogga på forni, jag gillar verkligen ditt sätt att uttrycka dig på! Vart är du uppväxt och hur är du som person? Det ska bli väldigt roligt att följa dig och din Lycka till!

Åh, tack så mycket! <3 Så kul att vara här. Svarade på din fråga angående uppväxt ovan. Hur jag är som person. Hmmm. Jag tror att jag är en ganska rolig person, utan att låta självgod haha, men jag har i alla fall hört det. Jag tycker om att skratta och skulle säga att jag har ganska mycket självdistans och har inga problem att driva med mig själv. Jag försöker verkligen vara mig själv till 100% i alla lägen, jag vill inte vara någon annan för den delen heller, och jag tror att jag är en person som går min egen väg. Ibland kanske såpass mycket att folk kan uppfatta mig som arrogant eller självgod. Men det är jag inte. Jag vill bara leva mitt liv, tillsammans med min familj och mina nära och kära utan att behöva känna att jag är skyldig någon något.

Jag skulle aldrig avsiktligt vilja göra någon illa, men vi alla är huvudrollen i våra egna liv och vi måste leva därefter. Det går inte att anpassa sig och pleasea alla i vår närhet. Vi har så lite tid på denna jord, när jag var liten ville jag så gärna vara omtyckt av alla. Jag blev så ledsen när någon var elak eller inte gillade mig. Men idag har jag kommit till insikten att oavsett vad du gör eller på vilket sätt du är, så kommer det finnas människor som inte tycker du är bra nog. Vad du säger inte är smart nog. Hur du klär dig inte är fint nog. Vart du kommer ifrån inte är tjusigt nog. Men vet ni vad :))) Det gör mig inget längre. Alla kommer inte tycka om mig, men jag tycker om mig!!! Och det är det viktigaste <3 glöm aldrig.

Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *