Svar på frågor del 2

Hade varit kul att läsa om era rutiner för Lykke och hur de sett ut under tid ?

Hon vaknar mellan 6.30-7.30 varje dag. Därefter lagar vi omelett till henne (i knooow what you are thinking) men Lykke har alltid varit jobbig med maten och man vill ju bara att dom ska äta :)) Klockan 12 äter hon lunch och vid 12.30 sover hon förmiddag på cirka 25-45 minuter. Lykke har alltid haft sjukt mycket energi och hon behöver inte mycket sömn. Cirka 15.00 får hon en smoothie eller exempelvis en banan, och klockan 18.00 äter hon middag. 19.30 får hon välling och ska sova för natten. Vi har slutat att ge henne välling på natten, det tog sin lilla tid men det är så värt det! Hon sover i egen säng tills mellan 02-04 därefter skriker hon ”PAPPA!” för Jonas ligger närmst hennes rum, sedan bär han in henne. Oftast somnar hon om fort, men ibland får jag killa henne lite på ryggen, så somnar hon om.

Lykke

Hej! Vad kul att du börjat blogga, jag är helt ny och började för några dagar sen följa dig på instagram ? Vill ni flytta till hus eller lägenhet? Favorit maträtt? Aldrig funderat på att gå ner i tid på jobbet för att satsa på blogg/instagram/influencer? Jag vill passa på och tacka dig för att du är så öppen med din magsjukdom, jag har själv precis börjat min resa med inflammatorisk tarmsjukdom. Hur förhåller du dig till din sjukdom? Jag har svårt att acceptera den :/ Kram!!

Tack fina! Jag är inte helt såld på hus ännu, men faktumet att vi ska ha 3 kids börjar sakta landa i denna lite sega hjärna haha, så sannolikheten för att det blir hus inom några år är stor. Då blir det Saltis. Än så länge bor vi kvar, sedan kanske vi hyr något en mellanperiod, eller köper lite större. Alla som känner mig vet att jag är besatt av ceasarsallad, mh! Stor vikt läggs på krämig dressing som inte får smaka varken för mycket fisk eller vitlök, samt mör kyckling. Annars älskar jag all asiatisk mat, men även husmanskost! Köttbullar, gräddsås och rårörda lingon. Råraka med löjrom är även en favorit. Jag älskar mat <3 Nej det är inget jag tidigare funderat på, jag trivs på mitt arbete och tycker det är kul. Men nu har jag faktiskt ändå klivit på denna blogg-resa, vi får se hur det går. Men hade jag inte haft hopp och en ambition om att det hade kunnat bli bra, hade jag aldrig gjort det.

Tack själv, och otroligt tråkigt att höra att du också är sjuk <3 Jag kommer att dedikera ett helt inlägg till Crohns men låt mig fatta mig kort. Crohns är en sjukdom som vilken annan, det är inget val vi fick göra. Det är aldrig roligt, särskilt inte när det handlar om bajs och ständiga diarrér. Och att inte tala om riskerna för andra typer av följdsjukdomar. Men jag har ett mantra: Min sjukdom definierar inte mig. Jag är den jag är, med eller utan detta sattyg till sjukdom. Men det tog många år. Många, många, många år. Låt det ta tid, det är en del av dig nu, tyvärr. Att sakta börja acceptera det, kommer att göra dig starkare, och din resa lättare. All kärlek!

Fried Rice jag lagade förra veckan, blev såå smarr

Hej! Är du svartsjuka av dig? Hur skulle du isåfall hantera din svartsjuka? Tänker tex på om din man skulle spana in någon. Dina bästa skönhetstips? Hur friade din man? Är du feminist? Hur hade du varit om du jobbade som lärare? Vad hade du jobbat med om du inte hade ditt nuvarande yrke? Kram!

Halloj 🙂 Jag frågade precis Jonas som sitter bredvid mig om jag är svartsjuk av mig, då svarade han ”Ja” haha, sedan lade han till ”Men inte ohälsosamt mycket” Så jag tror jag har en släng av svartsjuka i mig, men jag litar ju verkligen till 100% på vår relation, men jag tror bara det är ett personlighetsdrag jag har. Om min fästman skulle spana in någon och jag såg det skulle jag nog typ säga något i stil med ”OJ, wow hon var snygg va?” lite med glimten i ögat. Jag förstår ju att Jonas ser och träffar andra vackra kvinnor varje dag, och det är okej. På samma sätt som att jag stöter på vackra män också. Det betyder ju inget, det är bara en reflektion. Som att se ett par snygga skor. Jag känner mig bara blessed att han valde mig <3

Mina bästa skönhetstips är: sov mycket, drick litervis vatten och ett sunt leverne överlag. Jag tror på 80/20. Jag älskar att unna mig, men det är så mycket godare att unna mig tex något onyttigt eller drinkar/vin när man inte gör det så ofta. Gå till en bra hudterapeut, jag tycker huden är A och O! Jag går till Emelie N på Lyko concept skin och hon är magisk. Min kille friade till mig i Paris i augusti 2018. Min mamma hade våran dotter och han överraskade mig med en resa. Vi checkade in på Hotel Costes och drack bubbel i 24 h.  Jag är definitivt feminist! Idiotiskt att inte vara :)) Om jag jobbade som lärare tror jag hade haft lätt att tendera på att sväva iväg, jag gillar att analysera. Jag hade tyckt det var kul, tror jag! Jag tror att jag hade velat jobba inom hudvård typ, för jag tycker det är så kul med produkter och behandlingar.

Café Marly i Paris

Engaged in Pariii <3

Haha, denna bjuder jag på! Jag var så fruktansvärt bakis efter en hård natt i Paris att jag knappt trodde jag skulle komma med flighten. Här på golvet vid gaten…..

  1. Hej,

    Jag följde din och Nathalie carlers blogg ni hade för väldigt länge sedan! Ville bara säga att det är väldigt kul att du startat då blogg då jag fortsatt följa er ??☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *