Portugal 2019

Hej godingar,

Jag ligger fortfarande hemma med magont + att Lykkes förkylning tagit sig in igenom mitt bräckliga immunförsvar. Småbarnsåren – Hallelujah! Glatt att man ska ha två till :)) Jag tänkte att vi skulle kika på några av de resor jag gjort under 2019, nu såhär när det börjar bli riktigt grått och kallt!

Vi börjar med Portugal och Algarve kusten. Vi var där i slutet av April och hälsade på Jonas mamma och fästman som bor där under vinterhalvåret.

Livets dag på stranden. Vila Vita Parc.

En smörig iskall Chardonnay i väntan på lunch. Lykke sov i vagnen bredvid oss. View <3

Dom där 40 minuterna är heliga när Lykke sover.

Hola Guapa

Mammas minimänniska

Sommarrrr heeej

Mot morgonpromenaden. I skuggan var det lite kallare, kanske runt 20 c, men när förmiddagen och solen kom, låg tempen på typ 26 c – perfekt

Lykkis sitter bra i sin Yoyo Babyzen resevagn, livets vagn! Går att ta med på planet.

Efter promenaden gick vi till stranden där jag åt en halstrad tonfisk som var MAGI, mmmmh!

Beach – ppl! Det var så tidigt på säsongen att bara de första raderna hade solstolar. Det var så öde. Men otroligt mysigt.

På kvällen passade Maria & Ulf Lykke och vi skulle ut och äta själva på en restaurang som heter Avenida, som vi hade fått tips om skulle vara magisk!

Hej gullig.

Vi satt i baren, med utsikt in över köket. Älskar det. Tycker det är så mysigt att kika när kockarna tillagar all smarrig mat.

Vi tog in en grym saltbakad fisk till varmrätt. Jag tror dock den måste ha vägt typ 2 kg, haha. För servitören kom aldrig och slutade och fråga om vi ville ha mer?? Beyond gottttt. 

Vi badade mest och solade, drack gott vin och hängde runt på olika restauranger och hotell på denna resa. Jonas surfade en dag också, han är en sådan typisk sportkille (som är tillsammans med den mest osportiga personen there ever was..) En riktig chilla gunilla vacay. Men sådana behöver man också ibland <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.