Svar på frågor del 3

Hej!
Ditt sätt att formulera dig på är magiskt och du verkar så härlig, redan fastnat i denna blogg. – När det kommer till kläder/accessoarer/skor osv, vad tycker du är värt att lägga ”mer” pengar på och vad tycker du är bättre att köra budget? – Vad tycker du är de bästa frågorna att ställa när du hamnar bredvid ”okänd person” på exempelvis ett bröllop? För att undvika att fastna i väder, vind & jobb-snack, du verkar inte som personen som fastnar i det snacket. – Är barn något du alltid drömt om eller har den längtan växt fram med åren? – Är du en julfantast eller skulle du helst skippa den? Heja dig! Kramar

Hej Gullis! Stort tack för de fina orden <3 Haha, jag har dåliga sidor också!!! Jag lovar. När jag blir sur tex har jag såå svårt att släppa det modet, jag liksom fastnar i ”surhetsträsket” som Jonas kallar det!! (Bara för han aldrig blir suuuur… hehe) Jag tycker att man ska lägga pengar på det man vill ska vara bestående i sin garderob. Jag älskar skinnjackor, min favvo är från Acne. Faux furs är alltid roligt och livar upp en outfit, jag har ett ordentligt gäng, både mer exklusiva och budget! Jag lägger mer pengar på väskor än tex kläder. Men det är för att jag vet att jag tröttnar på tex blusarna. Gällande accessoarer så tycker jag att man ska investera i några få som får hänga med livet ut <3 sen köper man roliga assar på typ HM och varierar sig lite mer.

Utan att låta självgod haha, fastnar jag ALDRIG i väder och vind snacket. Det kan dock Jonas göra, han är nämligen väldigt dålig på att maskera sitt ointresse. Jag däremot, är slug som en räv hehe. Förmodligen har ni en gemensam nämnare om ni båda är på samma bröllop? Någon kompis? Prata om den personen. Hur lärde de känna varandra, och så trillar man in på ett sidospår där. Annars klassiker som ”vad gör du annars när du inte är på bröllop?” osv osv osv. Du kommer lösa det galant.  Barn har aldrig vart en brinnande längtan för mig. Jag har liksom aldrig gått och väntat på att få bli gravid. Jag har alltid vetat att jag velat ha barn, men det har inte vart ett mål i mitt liv :)) ÄLSKAR julen. Allt med julen! PUSS

Jacka Acne

Faux Fur Bandits

Faux Fur Zara

Faux Fur Mango

Så roligt att du har börjat blogga! Har under en längre tid kikat in på din instagram och inspirerats av din stil (hehe). Du verkar dessutom vara en väldigt härlig person! Vilka är dina bästa modetips? Hade varit roligt att veta mer om din bakgrund/uppväxt

Åh tusen tack! 🙂 Kul att du hittat hit! Jag är född i Bromma men jag är ursprungligen från och uppväxt i Hässelby Villastad. Min pappa har bott i samma Villa hela livet, det är verkligen mitt hem. Mamma bodde också i Hässelby Villastad men vi flyttade runt rätt mycket :)) Hon bodde i Hässelby tills det att jag började gymnasiet, då flyttade hon till Solsidan i Saltis. Jag har haft en fantastisk uppväxt med stöttande föräldrar, jag har fått göra allt och lite till och har nog sällan fått ett nej. Jag har verkligen haft en priviligerad uppväxt <3

Klä dig i de kläder som får dig själv att tycka ”shit vad snygg jag är” oavsett vad det är. Är du lycklig och bekväm i din outfit – så ser andra det. Skaver kläderna, take them off! Framhäv det du gillar med din kropp. Följ inte slaviskt trender, utan plocka ut delar du tycker du kan bära upp och som du gillar och mixa det. Jag tycker alla ska ha: en snygg vit skjorta, ett par bra sittande blåjeans, svarta stuprör, en svart volangerad blus, utsvängda svarta snor-tighta kostymbyxor, diadem <3, livliga örhängen, stickade tröjor i pastelliga färger, och den lilla svarta klänningen, med mera!

Pappas brygga

Tack för en mysig blogg, du verkar va en sån himla glädjespridare! Har du några stora mål och drömmar i ditt/ert liv? Vad föll du för hos din man? Kramar till dig <3

Tack fina! Underbar komplimang, verkligen tack. Jag skulle vilja testa starta eget någon dag, men jag har inte alls landat i inom vad. Annars vill jag bara leva mitt liv som jag gör idag. Med mina barn och min familj, resa, ha hälsan i behåll, umgås med nära och kära, äta god mat, bada (jag älskar att bada) åka skidor, unna mig vackra saker och dricka drinkar i solnedgången!

Jag föll för Jonas för att han är så otroligt självsäker, fast utan att vara arrogant. Sedan också för att han såg ut som en levande Ken docka, haha. Jonas verkade så spännande och världsvan typ. Jag ramlade av stolen. Han tog med mig på så mycket äventyr och vågade lita på sin förmåga att göra varje minut till något extraordinärt. Jag hatar ju trots allt överraskningar, men shit, när dom blir bra? Jonas är ingen person som blir generad, utan han tror på sig själv men har en otrolig självdistans och är så j-ä-v-l-a rolig. Asså vi skrattar så mycket. Han är inte klok. Finns ingen som denna. <3 Ned sidan men denna man är att han är otroligt dålig på att bemöta kritik. Samt att han är så ohändig att till och med min pappa suckar ibland, hehe. Han äger inte ens en verktygslåda? Han kan inte byta proppar, sätta upp tavlor, laga mat, mäta saker eller överhuvudtaget göra något som kräver att arbeta med händerna. Jag flippar varje gång, och varenda satans gång svarar han samma sak ”Men hitta en snickare då för fan!” :DD Good talk.

Jonas 2008, i taxi påväg till Värmdö GC. Bra skärpa!

Så kul att du börjat blogga igen!
Jag undrar hur inställningen till att få tvillingar är nu, har chocken lagt sig? Jag är själv enäggstvilling och blev så avundsjuk när jag såg att du väntade det ? Min syster är verkligen det finaste livet någonsin kunde gett mig. Vi har ett band som jag tror är omöjligt att förstå om man inte själv är enägging. Vi kan läsa varandras tankar och vet att vi finns där för varandra livet ut oavsett vad, vi är liksom en del av varandra. Många tror säkert att detta kan påverka en negativt i livet också (egen identitet osv) men för oss har det enbart varit positivt! Önskar dig all lycka till, kram.

Hej Fina! Åh, tack för så peppande ord. Så härligt att höra om ert fina band! Jag har verkligen börja vänja mig vid tanken på twins! Jag tror jag är en person som lätt anpassar mig till nya förutsättningar, och nu när allt har landat ser jag bara vilken gåva det är <3

Vad hade ni döpt tvillingarna till om det var två tjejer? Kram

Vi hade förmodligen döpt dom till Lara & Leonie <3

Du skrev någon gång att det även var KS med Lykke, vill du berätta varf? Så kul att följa din graviditet och ditt liv!

Hej 🙂 Nej, du måste ha läst fel någonstans för jag födde vaginalt med Lykkis! Jag har hela tiden velat föda vaginalt, kejsarsnitt för mig känns sjukt jobbigt. Vill verkligen inte föda så, men med tvillingarna är det inte riktigt mitt val utan det beror på andra faktorer. Det tog sjukt lång tid och jag blev igångsatt pga hade väldigt högt blodtryck cirka 10 dagar innan BF. Jag fick då värkstimulerande dropp och ballongkateter, fy fasen vad ont det gjorde! Men ut kom hon den 29 december klockan 07.15 efter typ 30 h. Puh!

Gravid med Lykke i vecka 35

Spola tillbaka tiden 5år, hur tror du att den Stephanie hade trott att livet skulle se ut 5år framåt? Reflekterar du något över hur dina föräldrar uppfostrade dig och tänker att du ska ta efter/inte ta efter? (Är det något du redan tagit efter/inte tagit efter med Lykke) Vilken känd skådis hade haft huvudrollen i filmen om ditt liv? Spretiga frågor? Men så kul att följa dig i bloggen i alla fall. Alltid älskat att läsa om familjeliv trots att kids känns år bort ? kram Fanny!

För 5 år sedan levde jag i en relation med en annan man. Det känns konstigt att tänka så idag, för jag och Jonas känns så givet. Men det var då :))) och det var alldeles perfekt för en 26 årig Stephanie, allt har sin tid och sin mening tror jag. Jag trodde nog att jag skulle ha barn för 5 år sen, om 5 år, men jag vet egentligen inte. Livet då sen känns som något som skedde i ett annat universum typ. Skådisen som hade haft huvudrollen i filmen om mitt liv hade varit Nathalie Portman eller Sienna Miller. Känns bara solklart liksom! Nä, mina päron gjorde ju a freakin straight A-job, det är väl jag beviset på?!?!?! Heheh skojar lite men jag tycker dom gjort det mkt bra!! GULLE tusen tack!!

Vad har du & din kille för likheter & olikheter? Vad har du & Lykke för likheter/vad har hon personlighetsmässigt ärvt av dig? Vad har Lykke & hennes pappa för likheter/ vad har hon ärvt av honom? ?

Så kul fråga! <3 Jag och Jonas är otroligt olika, det kan alla som känner oss skriva under på. Det är nog därför vi funkar så bra. Jonas är rationell och realistisk. Jag är antingen obotligt optimistisk eller så totalvänder jag å ba ”D KÖRT” Jag är svart eller vit, Jonas är svart vit men även grå. Jag är den flamsiga av oss, och Jonas har koll på det mesta. Jonas lyssnar, jag pratar. Jonas är alltid glad, det är tyvärr inte jag. Jonas prenumererar på DN, jag kollar smink-videos på youtube. Jonas har 2,0 i betyg typ utan att anstränga sig, jag fick kämpa hårt som fan och plugga upp betyg till höger och vänster för att komma dit jag är idag. Jonas är dock mycket mer spontan än mig, vilket man kanske inte kan tro. Jonas vill skjuta 100% av alla skott på mål, för du missar alla skott som du inte testar att skjuta. Jag är feg, jag vill skjuta när jag vet att skottet går in.

Lykke är en teaterapa som sin mamma. Hon har verkligen karaktär, och går sin egen väg. På förskolan säger de att hon är otroligt självständig och inte beroende av någon annan. Det tycker jag är fina egenskaper. Jag hoppas att Lykke ärvt sin pappas otroliga snällhet, positiva inställning till allt på denna jord, intelligens och humor <3

 

Heyyyy man

Blev du gravid naturligt eller via IVF? Tänkte eftersom det är tvillingar, men ni kanske har det i släkten? Jag är ganska rädd för att inte kunna bli gravid efter att ha hört en he del, bl.a. Kenzas historia. Undrar också om era graviditeter planerade? ? Kram!

Hej Gullig! Jag blev gravid naturligt. Enäggstvillingar är inte ärftligt, det är tvåäggstvillingar som går i arv. Enäggs är 100 % slumpen. Så jag har inga tvillingar i släkten alls. Så galet :OO Försök att inte oroa dig, jag tror allt kommer gå jättebra. Många av mina vänner har blivit gravida via IVF så det alternativet är ju helt fantastiskt. Hade jag haft svårt att bli gravid hade jag inte tvekat en sekund på att göra IVF. Våra graviditeter var planerade :))

Så kul att du börjat blogga, ska bli kul o följa dig!? Jag undrar hur Jonas känner kring att få två pojkar? Hur känner han kring att bli pappa till 2 små pojkar?

Hahah, han är för taggad nu! I början sa han typ ”Jag tror inte jag är en killpappa, jag ser mig liksom inte i hockeyhallen…” men efter vi fick veta att det var pojkar blev han jätteglad. Han ba ”HÄR ska tävlas!!” Jonas är en sportnörd och spelar typ allt; Fotboll, Innebandy, Tennis, Paddeltennis, Surfar, Wakeboard, Vattenskidor, skidor. Ja listan kan göras lång. Dealen är att han och grabbarna drar ner till Båstad och lirar tennis, medans jag och Lykke drar till Paris på shopping & Spa weekend. Fair and Square :))

Hur många diadem har du egentligen? ??? Kan du inte tipsa om vart man hittar fina just nu? ?

Asså fööör många, haha! Jag tycker Pica Picas har fantastiskt fina, men även typ Nelly brukar ha tjusiga. Fendi diademet i sammet är ju drömmen. ÄLSKAR diadem. Kanske ska göra ett diadem inlägg? Vad tror ni om det :DD

 

 1. Hej! Måste bara säga att jag starkt håller med den första personen gällande att du känns som en så himla härlig person!! Blir glad av ditt content! Så kul att du börjat blogga, heja dig!♥️

 2. Asså du gör en verkligen glad när man läser dina inlägg! Du verkar vara en så otroligt härlig person. Jag hejar på dig!!! Kram

 3. Tycker det är så roligt o följa dig på instagram och nu här på bloggen. Har du någonsin funderat på att starta youtube konto?? Skulle vara så roligt att följa dig där! Kanske något för 2020, så man kan följa dig o hur det går med tvillingarna??

  1. Åh tack snälla <3 Haha, ja men kanske??!! Det är inte helt omöjligt. Till år 2020 då :)) Ska verkligen fundera på det, kanske skulle vara kul att testa!! tack för att du läser, KRAM Steffi.

 4. Blir också, som ovanstående säger, så glad över hur du skriver och att du verkar vara en sån härligt person!! Alltid sett dig via dasha/forni/petra osv, men har aldrig FÖLJT dig, förrän jag såg att du väntade tvillingar! Efter att ha läst alla inlägg verkar du vara en sån härlig människa också! Nu till min fråga, då du verkar så klok:
  Vad har du för kloka livsråd till en 23 årig tjej som har sån ångest över kärleksrelationer, förutom att ”löser sig”…? Jag är ändå (om man får skryta om sig själv lol) rolig, snäll, utåtriktad, social och har mycket umgänge. Jag börjar få panik att jag aldrig ska träffa någon som jag gillar och som gillar mig tillbaka. Har aldrig varit kär och börjar undra om det är fel på mig?? Behöver kloka råd hur man träffar någon (försökt på tinder osv), hur man kopplat bort ångesten över att träffa en partner? Tvivlar på mitt egenvärde (som har blivit mycket bättre pga psykolog hjälp!) men undrar fortfarande om det är fel på mig?? Haha (vet att det ej är det!). Behöver nog bara kloka råd för att lugna ner mig, kanske någon vän som träffade sin partner sent/ej träffat någon och att det bara BLEV BRA ÄNDÅ! Vill ju ha barn vid 28 och ”lära känna personen några år innan osv”. Vet att man inte kan bestämma över något sånt här, men det är så svårt då jag verkligen ser mig själv som mamma ❤️ Förlåt för lång och säkert otydlig kommentar, haha!!

  1. Men gulle dig, så fin komplimang, tack!! <3
   Det är verkligen inget fel på dig <3 Jag tror inte kärleken har en specifik åldersgräns utan han kommer exakt när han ska. Försök tacka ja till mycket saker hela tiden, maxa chanserna att träffa någon. Har dina vänners killar kompisar som kan vara intressanta? Eller kompisars syskons kompisar? Jag vet massor av mina vänner som inte träffat sina partners förens dom varit runt 30-35. Alltså 23 år är ingen ålder. Pls, var inte stressad <3 njut av livet nu, för sedan sitter du där med barn och familj och kanske saknar den där egentiden, vet att det låter orimligt men så är det! Vid 23 års ålder var jag också fortfarande singel! Jag hade inte träffat mitt ex då, och jag och Jonas blev inte ihop förens jag var 27 år gammal, då blev vi ihop för andra gången och på riktigt. Vi fick barn när jag var 29 och då är jag en relativt ung mamma. Stressa inte <3 jag lovar dig att han kommer. En av mina bästa vänner blev ihop med sin kille på lite äldre dagar och det dröjde bara ett år innan dem fick barn. Alla sådana små saker kommer falla på plats. När det är rätt, är det lätt <3 PUSS

 5. Alltså jag läser ALDRIG bloggar. Men din är ju så himla härlig. Du känns precis som jag fast en uppgradering typ ? Måste fråga, ni verkar ha så himla härligt förhållande. Själv är vi mitt uppe i en 7-års kris och 2barns chocken. Vad är dina bästa tips på att behålla gnistan och ha ett härligt förhållande? Sen, ni bor så fint! Kan du inte köra lite inspo. Flyttade för ett år sen och behöver verkligen få vårt hus att bli just vårt.

  1. Tusen tack fina du!!!! Jag tror det är viktigt att ge tid för varandra. Även om det är en måndag. Sätt er i soffan med en kopp té och prata om dagen, prata om framtiden och kanske kommande spännande resor. Dröm er bort liksom. Kramas och var nära <3 Ha datenight typ iaf 2 ggr i månaden där ni går ut på en aw eller middag och klär upp er för varann :))) prata inte om barnen. Prata om er. Prata om vad som gör er glada <3 ge honom egentid när du märker att han verkligen behöver det, även om det faktiskt är hans tur att ta disken, han kanske behöver den timmen mer än du just den dagen, det jämnar ut sig sen. Han kommer uppskatta det SÅ. Laga en god lördagsfrukost, överraska honom med spa, säg att du älskar honom <3 ibland glömmer man sådana små detaljer. Ta vara på varje dag ni har ihop, tänk att dagarna (om väldigt lång tid) sedan är förbrukade. Ingen kommer minnas varför ni hade det där bråket om tvätten <3 Vad roligt att du tycker det!!! ska absolut lägga in ett "min lägenhet" inlägg där jag visar hur vi har det. PUSS och tack igen.

 6. Tack för en härlig och hjärtlig blogg 🙂

  Undrar en sak, var hittar man din blogg på forni.se? Jag hittar ingen länk nånstans, känns som det borde finnas en flik med ”Bloggar” och sen din blogg där. Eller om det bara är din och Fornis blogg än så länge, kanske det borde finnas en länk där det står ”Stephanies blogg”. Det kanske finns bara att jag inte hittar den 🙂 Annars kanske det borde läggas till så att fler hittar till dig via fornisajten? 😀

 7. Hej! Kommenterade precis men kommenterar igen hehe. Så bra blogg.
  Hur får man bättre självförtroende?
  Hur ska man uppskatta att vara singel när man egentligen bara vill träffa ngn?
  Tips på hur man huttar rätt? Hur kändes det med Jonas när ni träffades?
  /Sanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *