Svar på de sista frågorna del 4

ÄLSKAR REDAN DENNA BLOGG! Klarar typ bara av Dashas blogg men nu har jag två bloggare att följa så tack för det, haha. Min fråga ääär, vad hade du sagt till ditt 23-åriga jag där ute? Karriärsmässigt men också när det kommer till kärlek och sånt. Vad önskar du hade gjort mer/mindre?

Men gulle dig <3 Tack! Hörde du det dasha :))))) När jag var 23 år var jag fortfarande singel. Jag festade väldigt mycket och levde egentligen ganska destruktivt, just på grund av att det kändes som hela livet kretsade runt fredag och lördag. Och det kan det väl få göra periodvis, men alla andra dagar måste också fylla en funktion som bringar lycka. Livet består ju mer av veckodagar än helger, tyvärr, så det gäller att hitta något där också som verkligen sporrar en och gör en happy <3

Jag hade sagt att everything is gonna be OK. Jag mådde rätt dåligt då, fortfarande pga mitt och Jonas uppbrott. Det hade gått så många år, men jag tänkte ändå på honom varje dag, och vi fylleringde varandra och höll på att stöka. För sad när jag ser det såhär i text, men jag är bara ärlig, det är så det var. Det var jobbigt. Ett år efter träffade jag mitt ex, och allt annat föll i glömska. Jag ångrar inget jag gjorde när jag var 23, allt har sin tid, jag är tacksam för varje dag <3

2011, när jag och Petra spelade skivor ihop på Utecompagniet fastän vi typ inte visste hur fan man satte på play hahah <3 som ni ser, redan då ett fan av diverse headbands :)))

Har du några syskon? Hur är er relation nu som vuxna och hur var den som barn?

Ja det har jag! Två stycken småsyskon, världens bästa är dom <3 Alexandra är min lillasyster, hon år 2 år yngre än mig och vi har samma mamma och pappa. Många tycker vi är väldigt lika utseendemässigt! Och så har jag Malin, hon är 4 år yngre än mig och vi har olika föräldrar, men min pappa och mamma skiljde sig när jag var 4 och pappa träffade då hans nuvarande fru Bettan, som hade sin dotter Malin på 1 år. Så vi har ändå vuxit upp ihop, och är som syskon fastän vi inte är det biologiskt <3 Vi är alla 3 jätteolika men ändå väldigt nära!

Som små bråkade vi alla 3 rätt ofta, haha. Men så är det väl med tjejer, men vi lekte självklart också massor. Malin har dock bott i Chicago i 5 år tillsammans med sin kille Marcus, då han spelade hockey i Chicago Blackhawks. Nu har dem flyttat till Schweiz där han spelar för tillfället, så dem är mycket närmare nu <3  Alexandra bor på söder med sin pojkvän och vi ses ofta.

Jag och Sissy Malin på arenan lite tipsyyyy hehe när vi hejade på Marcus som spelade mot New Jersey <3

Jag och Alex på pappas 60 års fest <3

Så hurrni, jag tror att jag fått med alla frågor nu? Hoppas verkligen inte att jag inte missat någon i alla fall <3 i så fall får ni hojta! Det jag inte har svarat på är dem gällande Crohns, som kommer att få ett helt eget inlägg, samt min förlossningsberättelse, för den tycker jag också förtjänar front page alone. Imorgon kommer min gravid-vecka-för vecka uppdatering (går in i vecka 20 då, holy molyyyy gooood vart tar tiden vägen!) Ville bara säga TACK för så fina frågor och engagemang från er sida, det gör mig så jätteglad! Kommentarer betyder så mycket i en blogg då det är någon slags bekräftelse på att ni faktiskt finns där bakom skärmarna, och förhoppningsvis uppskattar det jag gör. Jag har bara bloggat i 5 dagar, men tycker verkligen det är så kul! Jag hoppas att det märks. Kram, dröm härliga drömmar.

 

  1. Oh, jag måste bara fråga. Vilket datum är du beräknad? Jag har fått datumet 8 maj, kan det vara så att vi har samma? :))

  2. Ja det märks verkligen att du tycker det är kul, så roligt att kika in här då det uppdateras så ofta <3 Snälla börja med video format på gravid vecka för vecka. 🙂 Du är så rolig att följa på story så du hade garanterat passat toppen på YouTube eller så 🙂 Kram kram

  3. Hej Steffi!
    ÄLSKAR din blogg! Du verkar vara en jättehärlig person, och du skriver verkligen personliga texter. Jag läser ganska mycket bloggar, men din blev direkt en av mina absolut favorit-bloggar. Tror ditt spår att vara personlig och våga skriva som du känner, är perfekt i tiden. Det saknas i blogg-världen. Så kul att ha hittat dig! Kram

    1. Asså wow! Finaste komplimangen jag fått typ! Tack så jätte jättemycket att du tog dig tid att skriva!! Hoppas du fortsätter gilla mitt innehåll <3 jag ska fortsätta dela med mig och hålla en ärlig jargong med er. Massa kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *