Fredag den 13

Hey själar,

Jag sitter i soffan iklädd ett par för små mjukisbrallor som smiter åt runt kaggen och en svart polotröja med tandkrämsklet på, från Lykkes tandborste. Framför mig är tv:n avstängd eftersom ungen bestämde sig för att dränka fjärrkontrollen i en vas med vatten sådär exakt lagom till isoleringen. Jag har ätit det sista ur glasspaketet (Ben&Jerry Peanut Butter Cup) och bredvid mig i soffan ligger det gröna torkade rester från Lykkes Playdoo Lera massaker, Jonas är på julfest med jobbet och jag sitter här ensam och glor in i en väggpanel och känner spontant något i stil med: Where. The. F. Did. My. Life Go………..

Denna vecka hade jag massa roligheter inbokade. I tisdags skulle vi på ett härligt julbord (jaul baord som Babben Larsson hade sagt!) med jobbet som jag såg fram emot, typ mitt första liksom så det är ju alltid något extra! I onsdags skulle jag hänga med min fellow twin-preggo mamma Johanna på ett roligt event på Livly nere på stan. Var taggad på att shoppa de första kläderna till killarna men hehe nej. I torsdags morgon skulle lilla Lykke sjunga Tipp-Tapp i Oscars Kyrkan iklädd sin tomtedräkt och luva (LUBA) och jag och Jonas skulle förmodligen sitta och torka tårarna lite sådär i smyg utan att någon såg. Hon har seriöst övat Tipp-Tapp i typ 6 veckor och jag har varit en såndär ofattbar mamma, som bad om att få alla låtar de skulle sjunga i kyrkan från förskolan, så att jag och Lykke kunde öva hemma ihop. Oh boy did we practice. (Ambitionsnivån….) I torsdagskväll skulle jag på middag på Riche med Stina, Sandra och Sus, och på fredagen skulle jag till min hudterapeut Emelie på Lyko Concept Skin innan jobbet, och få massa härlig gojs inbakad i ansiktet och gå där ifrån feeling like 1 million buckz.

Imorgon var planen att jag och Jonas skulle ha en heldag på stan bara vi 2. Lykke ska nämligen ut till min pappa som kommer och hämtar henne vid 10, och vi hade bokat in en härlig lunch i lugnan ro, utan att behöva köra babblarna-jour på snabbkommando på telefonen. Men efter att ha sökt djupt inom mig (känner rätt mycket snor och typ baciller spontant) känns det som den lunchen typ ungefär aldrig kommer att ske. Planen på kvällen var att åka ut till Soffan & Carl på Lidingö och hänga innan jag och Sofia skulle vidare på en juldrink, och Jonas och Carl på sin årliga herrmiddag.

Jag ber till gad att jag mår bra imorgon, för jag vill verkligen få till den här lördagen jag visualiserat framför mig, det känns som att det kommer vara sååååå bra. Jaha, det verkar som att Fredag den 13 inte har mer att erbjuda fräulein Strauch än så, det var just typiskt! Jag ska väl ta och koka mig en kopp té då och kolla på någon trevlig frågesport på telefonen, och sedan slutligen knyta mig. Hehe okej, jag ljög angående frågesporten, men det andra är sant. Jag hoppas iaf att ni alla mår bra där ute, undrar så vilka ni är när jag sitter här på kvällskvisten och frenetiskt skriver av mig? Kanske har vi setts? Kanske är vi bekanta? Men mest hoppas jag på att er Lucia innehåller lite mer pepparkakor, och lite mindre snor än min. Kram.

Jag imorse. Näää okej, det var inte imorse då. Det där är i juli någon gång, och jag är just hemkommen från Frankrike. Men kände mig så snygg där, får man det pls :))))) Har inga finnar, är solbränd, har bara lite mascara och endast ett litet lätt moln i sikte på himlen som skuggar lyckan. Ahhh, minns det som igår <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *