Återbesök hos Mamma Mia och ett kroniskt ringande i vänsteröra

Hola Chico y Chicas,

Min dag började med ett återbesök hos min Barnmorska Maria på Mamma Mia. Hon har också tvillingar, fast tvåäggs, hur blessed är inte jag då? Känns helt underbart att ha en barnmorska som gått igenom typ samma sak som jag sakta traskar mig igenom just nu, därför var det lite tråkigt att höra att hon skulle sluta ta emot patienter och börja jobba inom preventivmedel. Jag sa att vi 4sure ses igen, även om det är på en annan avdelning, jag har bakat klart för en livstid nämligen :)) Hon skrattade och sa, jag bokar in dig så fort du har fött dina söner. Thats the right spirit girl.

Idag efter jobbet ska jag träffa mina fellow gravida ladies Petra & Carro. Älskar våra gravidhäng, vi beklagar oss mest över krämpor och jämför illamående, haha.  Just nu har jag ett 100% lock för vänster öra, hör typ hela havet brusa så fort det blir tyst. Känner mig så fruktansvärt instängd. Som att någon har låst in mig i ett vakuum, där allt jag hör är min puls studsa mot trumhinnan. Pls make it go away. Jag och Petris har ju typ prick samma BF. Hur sjukt? När jag fyllde år ringde hon mig tidigare på dagen eftersom jag skulle ha ett röv-krök till fest, och hon precis hade plussat. Man hade ju anat ugglor i mossen om inte Petra hade svept ens ett enda glas skumpa nämligen. Jag kände typ på mig att jag var gravid när hon berättade att hon var det, men eftersom mensen typ var en dag sen bestämde jag mig för att ta testet efter mitt röv-krök. Har aldrig i mitt liv sett två så blåa streck som då:)))

Jacka – NAKD, denna är ej prick likadan, men väldigt lik (Annonslänk via APPRL)  Klick! Pärldiadem Zara – klick! Halsband Engelbert – KlickFlera frågade även vilket läppglans jag använder och det är detta (annonslänk via APPRL) – Klick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.