En regning morgon på Lyko Concept Skin

Godmorgon alla godingar,

First: Lets all take a minute to remember those days it didnt rain, shall we. Minns dom som igår, så nära? Men ändå så långt bort. Det finns inget som gör mig på så dåligt humör som när det blåser, eller regnar. Det känns som att hela världen är emot mig och när det vindar på så där satfullt får jag tygla mig hårt för att inte totalt loose it och slänga upp armarna i luften dramatiskt och skrika ”Men kom å taaaaa mig då blåstjävel” Gör det oftast inte av självklara anledningar, man ska stå rakt och stabilt i ledet. Köa i tystnad och inte klaga, det är det bästa svensken vet!

Började morgonen med att kasta mig in i en taxi, det kanske låter glammigt men det var det inte. Taxichauffören körde östermalmsgatan bort till Brahegatan ish och kom sedan på att det var enkelriktat, vi fick vända tillbaks och jag bet mig hårt i tungan för att inte spydigt säga ”Meeeen snällllllla” (säger alltid det när jag är på god väg att tappa det. Jag är en foglig människa, jag har bara ärvt min mammas nordafrikanska temperament som trycker på lite väl hårt när mitt tålamod testas :))))

Jag började morgonen på Lyko Concept Skin hos min favvo-tjej Emelie N. Hon är så otroligt duktig på hudvård, förstående och arbetar verkligen tillsammans med dig mot bästa resultat. Hon dömer inte mig när jag kommer in helt finnig eller när min hy är i dåligt skick. Mycket kan du jobba med, men en naturligt vacker hy i sig är typ 100% gener. Det är ett lotteri, som jag tyvärr aldrig vann och aldrig kommer vinna heller för den delen. Men jag försöker vara schysst mot mig själv ändå. Jag har nästan helt raka tänder, och jag tycker om mina ögon.

Eftersom jag är gravid kan jag inte göra behandlingar med dermapen eller laser, som vi vanligtvis jobbar med. Jag har en yttorr reaktiv hud som är acnebenägen och väldigt känslig. Jag blir rätt röd om jag kliar mig någonstans och jag har lätt att få brustna blodkärl. Som ni kan se tex runt min näsa. I vanliga fall hade vi jobbat med en laserpenna på alla min synliga kärl, för att bränna dem och koagulera bort spindelväven som uppstår, men nu får jag som sagt inte göra det. Istället jobbade vi mycket med ljusterapi (den stimulerar cellförnyelsen, främjar läkning, förnyelseprocessen, ett stabilt PH och mycket annat) i kombination med bokstavligen LIVETS mask, som jag håller i på bild nedan. Huden blir som ny, jag menar det verkligen. Jag brukar använda den hemma någon gång i månaden när jag verkligen vill unna mig en uppfräschning, den lindrar, lugnar och påskyndar hudens naturliga reparationsprocess. Serumet räcker också så länge, masken använder du en gång men all produkt som är kvar sedan brukar räcka i 3-4 dagar. Blanda den med din nattcreme sedan! Den finns här (Medik8 Recovery Mask) annonslänk via APPRL: klick!

Min hud sög seriöst upp all produkt från masken, jag var helt snustorr! Emelie sa att min hud förmodligen är väldigt uttorkad, men andra ord törstig, efter en vecka med mycket olika sjukdomar. Så hon körde på Mesoestetics antistress mask, ett märke som jag dagligen använder och älskar! Den är rodnandsdämpande och anti-inflammatorisk, så den passar perfekt för de med stressad hy som lätt brusar upp över småsaker. Även här annonslänk med APPRL. Klick!

Jag går till Emelie ungefär var 6e vecka, i kombination med en god hudvård på hemmaplan. Om du har röd och irriterad hy, men även lätt att få finnar skulle jag rekommendera denna produkt, annonslänk via APPRL. klick! Jag använder den varje kväll, och tar ungefär lite mer än en ärta och smörjer in mig med innan jag lägger min nattcreme, jag tror verkligen att det är den som räddar mig från alla finn-utbrott. Den är min gudagåva. Tack Elixir. Jag ser sådan extremt stor skillnad på min hy innan jag började gå hos henne, och efter. Oavsett om du har en fin hy i grund och botten, så är det alltid bra att ta väl hand om den och lägga tid och kärlek på att den ska må bra. Du har bara en hy, den ska representera dig för resten av ditt liv. Dina jackor du tröttnar på som blivit slitna kan du kassera, men det är svårt att göra sig av med sin hy. Ge den lite av ditt engagemang! <3

Jag med Medik8 Recovery Mask i fejset.

Den blåa lampan är specialiserad på att eliminera bakterierna i huden, minska uppkomst av acne och öka elasticiteten.

Den röda LED-lampan arbetar med återfuktning och hudföryngring.

Jag efter behandling på jobbet. Sminkar mig aldrig efter LYKO, låter huden andas. Får bli läppglans plus kanske lite mascara, samt att borsta ut brynen :)))

 

  1. Hej! För det första ÄLSKAR din blogg, så jäklans härlig! Du
    har snabbt blivit favoriten och blir så jäkla pepp när man kikar in hos dig! Jag har EXAKT samma hudtyp som du. Herregud vad händer med att man både är torr och har finnar?! Och så nedrans känslig, rodnad konstant.
    Blir så trött. Kul att jag är 32 bast och har Acnebenägen, hy, finnar och otaliga acneärr? Vad hände med alla i tonåren ”Håll ut, det är en fas, när du blir äldre slipper du finnarna” ehhh njaaa Haha inte riktigt så tyvärr va. Men jag har varit lite sugen på dermapen! Jag kanske helt enkelt får prova efter tips från dig! Guld värt med tips i denna djungel <3 älskar att följa dig och så kul att du är preggo med twis!!! Så häftigt, och du verkar vara så härlig och vara en fantastisk mamma! Stor kram! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.