HollyJolly

Ho ho ho,

Mode! Här sitter man med kaggen full av köttbullar (och ungar), presentpapper på golvet för att tapetsera en mindre lada och julbelysning som går att lokalisera från månen. (Pappa tror att vi bor i USA och huset med flest antal tusen watt i regnbågens alla färger vinner….)

Imorgon tänkte jag posta min nyårsoutfit, såååå nöjd över den hehe. Utbudet är ju inte direkt oändligt. Så om ni är preggo och vill ha tips så vet ni where 2 tune in. Den går fortfarande att beställa och få innan nyår, jag klickade hem den precis exakt denna sekund. Nu ska jag vältra mig i lite mer julchocklad innan det är dags att sleep tight.

  1. Woohoo va skoj att jag hittade din blogg… är nämligen oxå mamma till tvillingar, världens gift jag lovar. Blod, svett och tårar typ första året haha va schysst jag låter men så bäst på alla sätt ändå jag LOVAR. Mina är 4 nu och behöver typ aldrig Company de är bästa vänner och leker så bra.

    1. Men wow så underbart med flera twinmammas! STORT grattis till diiig! Gick förlossningen bra :)) födde du vaginalt eller snitt? hhaha ja jag kan tänka mig det. Försöker ”fackera” in livet nu och förbereda mig på typ 3 år av mest uppfostran och typ hemmaevenemang. Så fint å höra att allt går sp bra för er, tack för pepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.