Nyårsattire

Hej gullisar,

Nyår om 9 dagar och jag har äntligen lyckats lägga vantarna på en klänning som jag tror kommer att leverera enligt mina förhoppningar. När jag är gravid gillar jag verkligen inte klänningar som har en ”loose” fit, just för att hela silhuetten typ försvinner och jag ser bara ut som ett kvadratformat höghus. Klänning från ASOS!

Jag älskar även kombon sammet/strass när det vankas festligheter. Strass på något annat occasion än typ nyår/födelsedag för mig kan lätt bli lite väl mucho muchachiooo annars. Till detta blir det förmodligen något roligt diadem och sparkly örhängen. Antingen blir det lårhöga stövlar eller ett par pumps i sammet från Dior som jag älskar. 2020 we are ready for you <3

Nu – Jonas mormors årliga juldrink följt av middag på Spanjorskan.

  1. Så kul att du börjat blogga!! Måste fråga dig vad dina tips mot gravidillamåendet är? Jag börjar fan få PA-NIK. Pallar ej vakna upp/gå och lägga mig med illamående mer. Är i vecka 13 och mår fan illa från morgon till kväll trots lergigan comp. Ligger i soffan och stirrar in i väggen all day every day.

  2. Hej Stephanie! Kul att du börjat blogga, gillar ditt sätt att skriva på 🙂 vi väntar också barn till våren!! Ska bli jätte kul att följa eran resa. Jag undrar vad ni ska köra på för bebis sängar iom att du bakar tvillingar? Sen undrar jag om du och din fästman har varsin eller gemensam ekonomi? Hur gör ni upp när ni reser etc med ekonomin?
    Vi har ett matkonto som vi för över pengar till varje månad och kommer börja handla allt som rör bebis därifrån, men pratar om att fortsätta ha varsin ekonomi att jag betalar mina grejer och han sina grejer som inte rör vårt barn. Hur tycker du är smidigast för att undvika onödiga ekonomi bråk?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *