Högrevsburgare, ultraljud och julluncher.

Ett tidigt God Jul på er godingar. May all your dreams come true <3 men framförallt, önskar jag er alla ett år med hälsan i behåll.

I fredags när jag hade jobbat klart släppte typ årets ångestklump i magen. Att köra på 100% trots bihåleinflammation + en risig Crohns mage har liksom legat mig lite i fatet. Hade jag inte haft min överlämning just förra veckan hade jag förmodligen varit hemma sjuk en hel vecka till. Så dåligt har jag fasen mått. Jag har fått penicillin nu, men vi kommer till det. Tänkte att vi skulle kika på min helg, som typ började i torsdags när både Farmor Maria och Mormor Suzanne spontant oberoende av varandra ringde för de var i krokarna och bjöd upp sig själva, på ett glas vin haha.

I fredags efter jobbet, sprang jag och hämtade min minsta favorit. Här iklädd mössa på föris innan vi tackade för oss, och lämnade för jullov. Vi gick som vanligt till fältan, perfekt med inomhuscentrum när man har barn så de kan härja ohämmat.

Det blev först en snabb tur förbi HM, där Lykke nosade upp en unicorn väska som hon vägrade släppa, haha. Så den fick följa med hem, men först Joe & The Juice. Där vi beställde en avo och strawberry-shejk. Lykkis tror att det är glass (kanske pga någon hetsar om att shakes = glass, hehe men vad du inte vet, lider du inte av?) så det tar inte många sekunder innan hon druckit upp.

PUSS bild skickad till Jonas innan hemfärd. Lykke h a t a r att åka vagn, så nu står hon upp i vagnen hela vägen hem, det är alltså enda sättet att transportera henne på. Årets skämt. Tanterna ser lika häpna ut varenda gång de får syn på henne när hon står upp med ryggen lutad mot styret.

Det blev högrevsburgare med massa smält cheddar…. mhhh

Ett litet godmorgon från ett rörigt badrum i lördags, haha. Heeeej magen.

Paket från bonusmormor och morfar <3

En rosa kickbike! Hon fick även en trumma och en guitarr, haha perfekta presenter för en mamma som lätt drabbas av huvudvärk. Hon var superglad för sina nya presenter! Givetvis fick hon massa fina kläder också av bästa morföräldrarna.

Jag mös loss med té och kollade pappas majestätiska utomhusbelysning.

Skenet av pappas osvenska julbelysning speglade sig ända bort till andra sidan ön, haha! Så mysigt!

Bästa mostern Alexandra <3 Lykkis iklädd sitt nya köksförkläde.

Sen åt vi julbord och sjöng julvisor.

Stora som små.

Tomten kom! Lykke var livrädd men ändå taggad på att öppna paket. Hon vågade aldrig krama tomten, men hon vågade ta emot julklapparna ändå.

Älsklingar.

Innan läggdags.

I söndags hade jag en akuttid på Sabbatsbergs Sjukhus kl 12, där de konstaterade att min bihåleinflammation var bakteriell. Så jag har precis påbörjat min kåvepenin penicillin kur. Shit, är det rävgift jag proppar i mig eller? Mår SKIT. Mår så illa och har så ont i magen. Efter Sabbatsberg åt vi en stillsam lunch med Stockholms pensionärsförbund på tranan. Dröm. Först, skagen!

Sedan biff rydberg och wallenbergare för Jonas. Dock var mitt kött alldeles för blodigt så det slutade med att vi bytte rätt. Detta är ett classic steffi-move.

Igår var vi hemma hos Jonas mormor Britt på hennes Juldrink följt av middag på Spanjorskan.

Heeeej heeej!

Jag och jonas delade på några tapas, sedan åt jag grillad kyckling med paprikaaioli och en smarrig sallad till varmrätt. Vid 2130 lämnade vi för att sova en hel natts sömn i stan utan Lykkis, hon stannade kvar hos världens bästa morfar och bonusmormor då vi hade ultraljud på KS klockan 08.30 imorse.

Mina fina söta små killar <3 Jag gör ultraljud varannan vecka då enäggstvillingsgravidteter är högrisk, samt att de måste undersöka att de inte får TTS och att de båda har samma mängd fostervatten. Allt såg väldigt bra ut. Den högra tvillingen var något större, men det var marginellt. Mamma saknar er, fast jag aldrig haft er.

Vi åt sedan frukost på ett ställe som heter Pascal, aldrig vart där innan men Jonas sa att deras frukostar är otroliga – and booooy were them. Så smarr. Jonas utbrast imorse ”asså KONSTEN att koka ett perfekt ägg?” Tyckte det var rätt roligt med tanke på att jag aldrig tror karln har kokat ett ägg. Därefter följde en hetsig timme på NK för att handla de sista julklapparna. Jonas fick ett jobbsamtal påväg till NK så han fick istället åka till kontoret för att jobba. Sedan följde en otrevlig stund i bilen där vi bråkande om I DONT EVEN REMEMBER WHAT. Sedan plockade vi upp Lykke hos pappa, för att sedan hämta min mamma på vägen ut till Jonas pappa på Älgö, mot Jullunch. Vi kom precis hem därifrån nu, Lykke sover, mitt té ryker och imorgon är det självaste julafton. Vad glatt det kan vara ändå, this thing called life.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *