Nyår 2019-2020

Hej 2020,

Jag tänkte att vi skulle kika på mitt nyår. Jag har verkligen haft riktigt roliga lediga dagar. Det var bara jag dock som var gravid under kvällen, vilket kändes lite rare med tanke på att det är så sjukt många i min omgivning som är gravida nu. Alla graviditeterna är inte offentliga ännu, så inga nämnda inga glömda! Men är man själv pregnant, och fler i ens omgivning trillar in på preggo-tåget tycker jag man blir så orimligt glad. Delad glädje är dubbel glädje, visst?

Dagen började med strålande solsken, och frasigt krispig vinterluft. Vi firade med att åka rutschkana 365 gånger om, ett rusch för varje dag på år 2019.

Efter en timme hoppade vi in i bilen och åkte från parken till fältan för lunch på Thelins. Lykkis fick köttbullar! Inte helt övertygad dock. Om ni undrar så var Klang stängt, så det fick bli pensionärsförbundets högborg, tyvärr. Ingen delikatessmeny direkt.

Vi kom hem igen och jag började locka håret medans Lykkis sov, och sminka mig lite. Kaggen påväg ut här uppenbarligen haha.

Här i min svarta sammetsklänning med små strasstenar från ASOS. Var otroligt nöjd med passformen på denna! Valde mellan ett stort diadem i sammet, ett svart glitter hårspänne eller ett didadem med svarta stenar på. Det blev det senaste. Jag, Jonas och Lykkis satte oss vid 18.30 i bilen ut till Carl och Sofia som hostade nyårsmiddag för 16 personer, vi skulle även sova kvar. Så mysigt att även få 1 januari ihop.

Det här lilla gänget då? Man dör ju så underbart söta. Chloé, Lykke och Bernard var med i ungefär 1 h innan de alla nattades på olika våningsplan <3 Lykke var lite rädd för trappan upp till övervåningen, men då tog Chloé och Bernard Lykke i varsin hand och hjälpte henne upp? Mammahjärtat dog.

Jag och Jonas (ej i bild – mina små söner) <3

Älsklingar!

Sanna, Sofia – hostess w da mostess <3,Nanna, Micki, Amanda och jag!

SKÅL!

Alla ovanstående + Linda. Så härliga tjejer! <3

Ojojoj, detta gäng alltså! Så mycket minnen från diverse dagar och kvällar genom livet med dessa! <3

Vi satte oss till bords. Till förrätt bjöds det på en hummersoppa som var out of this world. Ville typ äta 5 tallrikar, haha. När man är preggo ligger ju inte direkt fokus på drycken så att säga. Till varmrätt var det renytterfilé och till efterrätt champagnesorbét. Allt 10/10!

Jag satt bredvid Micke och Jacob! Mitt emot mig satt Damon, Queen Hostess och Petter.

Tre gulliga! (En mindre gullig bild på min karl dock men man kan ju inte vara hunkig jämt hehe?)

Jag och Micki <3 Vi passade på att ta en selfie medans Jacob var på toaletten, eller om han var nere i vinkylen? Oklart hehe.

Host of da evening, Carl! Och en gullig Amanda. Som ni ser var bordet bokstavligen fullt av babymonitors, och varje gång någon vaknade och var ledsen, andades en annan sakta ut och skålade glatt över att man släpp köra brandkårsutryckning för sekunden, hehe.

7 och Micki!

<3 Vilket gäng! Så fin och generös kväll, som slutade med dans, tomtebloss och fyrverkerier. Lykke vaknade 00.50 och var väldigt ledsen, jag hade då känt i ett tag att min rygg värkte och höfterna var trötta. Bestämde mig för att natta om henne samtidigt som jag också la mig för att sova. Somnade med ett leende på läpparna 01, till bakgrunden av glada skratt och sång. Somnade som en stock.

Vaknade till tonerna av dessa två falsettiga ungar. Men vad gör det när man är så söt?

Vid 11 sprang barnen upp och väckte papporna i huset, genom att berätta att det var våfflor påväg. Ringdans ändå på plats för en sådan brakfrulle.

<3

Bernard hällde ut typ hela den där flaskan Juice, men det hade inte skett här ännu, så det var all happy faces :)))))

På eftermiddagen gick vi ner till parken för att gunga och andas lite frisk luft.

LYXET.

Berri.

Himlen stod bokstavligen i brand. Det kändes som att det bara var en plastridå som vilken sekund som helst skulle ryckas bort, påvägen hem. Vi avslutade den 1 januari med en kopp té och kakor hos Carl och Soffan, innan vi satte oss i bilen för att åka hem till stan igen. Världens roligaste nyår! <3

  1. Vill bars säga att din blogg är ju så rolig, mysig och happy att följa. Du skriver helt underbart och strösslar med fina bilder. Tack för inspiration och feelgood.

    Mvh Helene

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *