Blandade bilder från senaste tiden

Hej på er,

Visst känns det som att julen inträffade för typ 3 månader sedan, och att ledigheten redan är looooong forgotten. Det enda jag kan tänka på är sand mellan tårna och ett vågigt brus i öronen. Det gör det inte direkt bättre att typ varenda människa jag känner är bortrest nu, tycker lite synd om mig själv :((( Men låt oss kolla på vad jag sysslat med på senaste även om det inte innefattar turkost vatten.


Förra söndagen spenderade jag, Jonas och Lykkis på Junibacken. Vi är seriöst där minst en gång i veckan. Där träffade vi Lojsan och Andy och deras gulliga barn Adele och Alessi.


Hej i spegeln en tidig morgon på KS, efter mitt ultraljud!

Jag har ätit en smarrig desklunch från Foodora. Vegetarisk Sallad från LETT (pulled veg me hette den.)


Jag träffade solen en morgon i bilen! Var hälsad!!!

I fredags fick jag mina ögonbryn did, hos mina favoriter på Aktiv Hudvård.

Vi har haft lunch och playdate hemma hos oss med Celiné och hennes gulliga föräldrar.

Jag har vart på tidig bio med Jonas och sett knives out. Vi satt på rad 1. Hej pensionärerna.


Vi har kollat hus att hyra:)))

Jag har fascinerats över denna lilla skorpas extremt vackra hår? I did this????


Hej min vackra avkomma.

Jag har letat gravidbrallor med ljus och lykta, men helt ärligt, hur katten kan utbudet vara så sugit? Måste man se ut som poop bara för bakar eller? Känns nästan så :(((

Jag har ätit lunch med en minst sagt serious-looking-dude på Paraden. Han satt och jobbade på en ägarpresentation, så han ville verkligen inte att jag skulle störa eller fota honom, but i did anyway hehe.


Vi beställde högrevschilin med tillbehör. Wow!!!! Den var magi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *