Gravidbyxor

Good Evening,

Seriöst, att hålet i marknaden gällande gravidkläder är stort är ju ingen nyhet då jag redan gjort det här en gång :)) Men att man ska behöva leta med ljus och lykta för att hitta ett endaste par stackars brallor som är schyssta är riktigt SEGT. Jag hade typ glömt det. Jag har i alla fall satt ihop ett litet kollage nedan (vissa är annonslänkar via APPRL.) med byxor som faktiskt både är snygga och mamaanpassade. Enjoy!

Nu ska jag öppna en påse chockladnötter och lägga mig raklång på sängen (ej på mage.) Ska även fråga om Jonas kan tänka sig att massera mig, för jag har riktigt ont i ryggen. Håll tummarna för att han säger ja. Ska muta han med en nöt. Önskar er en härlig kväll och en låååååång natts sömn. Sömn = LIVET.

Älskar blå jeans, köpte dessa förra veckan från H&M. Annonslänk med APPRL: klick!

Från vänster: ljusa jeans i loose fit, klick! Ribbade mjuka utsvängda byxor, klick!! Svarta tights, klick! Typ lite orimligt snygga jeans för att vara mammabyxor, klick via APPRL! Dessa byxor använder jag nog mest, fejkskinntights från SanneAlexandra, klick! Svarta tighta jeans i bikermodell, klick via APPRL!

  1. Också kollat hm efter gravidbyxor!! Vill liksom inte ha skinny (tycker jag ser ut som en kycklingklubba)men alla andra modeller är helt slut på hemsidan och finns inte i butik (finns väääldigt lite mammakläder i butik)
    Tycker det känns skitsvårt att handla på nätet just nu, kroppen växer liksom och vissa saker som tryck över magen gör mig illamående. Vill liksom prova irl för det känns som att man inte riktigt känner igen sin kropp och vad den vill ha. mina vanliga kläder börjar liksom sitta…osmickrande kort och tajt på fel sätt pga växande bröst och mage. Var på stan i helgen, fick blodsockerfall och kom hem med en tröja i strlk L (provade xs som inte såg riktigt bra ut, tog därför helt logiskt strlk L som ser ut som ett jäkla segel istället..) helt tappat stil och förmåga att tänka klart verkar det som.
    Snälla lite mer guide kring gravkläder generellt Mvh vilsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *