Måndag

Gooood eftermiddag,

Jag kom nyligen hem ifrån jobbet, där mestadels av min tid har ägnats åt att göra en överlämning till tjejen som tar över efter mig. Det tar verkligen sin lilla tid att gå igenom alla sina arbetsuppgifter, och lära upp någon annan. Saker som är så självklara i praktiken, kan verkligen vara otroligt komplicerade att förklara. Men när man väl är i land med det, känns det ju så gött. Älskar att checka av saker, CHECK! Från och med idag är jag sjukskriven på 50% vilket både känns tråkigt men nödvändigt. Jag gillar att gå upp på morgonen och känna att dagen börjar med åtaganden, även om den där sjukdagen ibland också är rätt härlig, så är rutiner ändå livet? I alla fall kommer jag att jobba halva dagar från och med nu, och gå hem kring lunch pga både min barnmorska och crohns-läkare har rekommenderat mig att gå ner i tid och vila mer. Ska vi kolla hur veckan ser ut?

Måndag: Första dagen på jobbet på halvtid, hämta Lykke och handla lite middag. Är sugen på att göra mitt recept på freid riceeee, det är såååå smarrigt! Älskar asiatisk mat.

Tisdag: Jobba halvdag, fika med min twin-preggo-mama Johanna innan hon drar till Miami, på Saturnus, och sedan hämta Lykkis. Jonas har bandy på tisdagar så det är fullt fokus på Lykke efter hämtning, kanske ska laga pannkakor till henne till middag, mysets mys.

Onsdag: Jag ska först till min barnmorska på Mamma Mia, och sedan har vi frukostmöte på jobbet. På eftermiddagen ska jag äta lunch med Josefin. Vi båda har döttrar som börjar på bokstaven L, vi båda är gravida nu och vi båda har Crohns sjukdom, så vi har en del att snacka om haha. Vi pratar ganska mycket om våra magar, hon och jag. Det är väldigt befriande att förklara för någon som fullt förstår vartenda ord jag säger. Min syster Alexandra ska hämta Lykke, och sedan antar jag att hon kanske stannar på middag. Ofta när Alexandra kommer över på middag, slutar det med att hon får laga den också. Hon är kock och är brutalt duktig på smaker, och man vill ju gärna att det ska vara gott att äta va.

Torsdag: Jobba halvdag på kontoret och sedan tänkte jag ta en liten sväng på stan. Kan inte minnas sist jag hade tid över för att bara glida runt i butiker? Riktigt taggad, synd bara att utbudet för Kaggen Kagsson är minimalt.

Fredag: Favoritdagen! Först kommer jag att vara på kontoret fram till lunch ungefär. På fredagar hämtar jag Lykkis lite tidigare och vi har alltid en stående sedvanlig fika inbokad på Thelins i fältan, innan vi handlar middag och beger oss hemåt. Man älskar ju att lyxa till det med smarriga saker på fredagen och lördagen. Vi brukar köra en liten hemma-aw då Lykke med tiden blivit rätt odräglig att ha med på aw:s ute. Då går vi loss på ostar, skagen eller typ färska räkor. Lykke gillar alla ovan alternativ, så det är kul att hon får vara med på PARTYT, hehe. Det går vilt till här hemma, naaat.

 

Imorse på jobbet framför datorn, med kollektionskartan i högsta hugg och en stor kopp kaffe 2 go with that tired face:))

  1. Ska ni ha L-namn till pojkarna också?
    Alla mina favoritnamn till tjejer är på L, har nog en fyra stycken (däribland Lykke) men tycker pojknamn är svårare…☺️

    1. Åh, gud vad roligt! älskar tjejnamn på L. Vi hade ju bara tjejnamn på L om tvillingarna hade vart tjejer, det var Lara och Leonie eller Leah! Men nu har vi faktiskt inget av killnamnen på L. Vi har killnamn på M, E och N. Dock tycker jag både Lorentz och Leonard är fina killnamn på L!!! KRAAM!

  2. Ville bara kika in och säga att du har verkligen en sån sjukt rolig och underhållande blogg! En av de bästa där ute får jag nog lov att säga! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *