Måndagslistan

Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Jag var tvungen att smsa min pappa och fråga, och han svarade ”Lars” vilket är ett solklart Padre Strauch skämt. Mamma är fortfarande i Dubai men messade henne också, hon svarade att jag skulle ha hetat Sebastian………. Och såhär 31 år efter min födsel kanske vi alla kan vara överens om att mitt liv som kvinna definitivt har sina fördelar, tex det faktum att folk inte ropar ”Sebbe” när de försöker få kontakt med mig :)))))) En tyst minut för det.

SEBBE

Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
Inser orimligheten i det här men min klocka är seriöst aldrig ställd pga 2 saker. 1) Jag har en dotter som inte direkt sleeping in, och jag har en man som typ älskar att gå upp mer än att gå att lägga sig för att sova. Helst av allt skulle han nog vilja gå till jobbet 04, han är den typen som vaknar, sätter sig upp och utbrister ”Det är en nyyyyy dag vilket innebär nyyyyyyaaaaaa möjligheter” Man ba pls zip it with your happyface. Vi har seriöst haft de diskussionerna (läs bråken) innan barn, då Jonas var så taggad på sitt jobb att han kunde vakna 04 och känna sig pigg, och bestämma sig för att gå till jobbet. I min värld var det helt orimligt, och jag sa att ingen normal människa gjorde så, men Jonas är ju lite av ett unikum också så i did let it pass.

Mitt mänskliga alarm

Vad gör du exakt just nu?
Jag sitter i min soffa, i skräddarposition och försöker hitta en bekväm sits för min rygg. Den värker. Känner mig som en gammal hagga. Jag tänker även just i denna sekund att det hade vart gott med glass, helst citronsorbét, eller varför inte tårta? Men jag har ingetdera så det blir förmodligen en kopp té i brist på annat. Kanske kan rota fram någon torr skorpa ur skafferiet. Fingers crossed.

Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän?
Oj, hade någon ställt mig denna fråga för några år sen hade jag ba………….. are u even real. Men idag måste jag nog säga barnfamiljer men dom är ju ÄVEN vänner liksom. Tiden är ju så knapp när man jobbar, och på helgen vill jag verkligen ge mina timmar till Lykke och Jonas, och kan jag merge:a dom grejerna genom att både trolla fram en kompis till Lykke och att jag som bonus kan få hänga med päronen, är väl det all in high five på alla håll och kanter? Ser fram emot detta när twinsen kommit och våren smugit sig på: Hosta en lunch ihop med vänner, låta kidsen härja fritt i ett hav av leksaker och avnjuta en god lunch med ett iskallt glas Chardonnay till tonerna av……… komplett tystnad för alla ungar sover? Hehe. (dreaming on) MEN, gud vad jag uppskattar häng bara med vänner också. Det är verkligen njutning på hög nivå!!!

2 älsklingar

När var det senast någon stötte på dig?
Asså jag har seriöst tänkt så hårt att jag tror mitt hår luktar bränt by now? Får dra slutsatsen att ingen stöter på mig? Hahhahah. Dock satt det en man idag i 40 års åldern och bokstavligen stirrade livet ur sig på mig och log, på tunnelbanan, från stadion till gamla stan. Vet dock inte om han bara var taggad på livet eller om han försökte få ögonkontakt med den här snart 3 barnsmorsan. Vågade hursomhelst inte kolla upp, men tröck ut magen ordentligt i hopp om att han skulle fatta att D ÄR KÖRT, hehe.

HMMM, lets seeeeeeeeeee…. N E VE R hahahah.

Dagens planer?
Dagen är S L U T och mina planer är att ligga på soffan och inte röra mig förens jag ska gå och lägga mig. Däremot har jag en plan på att gå till frisören med det här barret ASAP, skickade precis ett mess till min frisör! Mitt hår är så råttigt just nu att jag är osäker på om jag ens är blond längre.

Helgens planer?
Jonas har fått godkännande till ett så kallat ”rövkrök” på lördag. Det är ett uttryck som grundar sig i en redig fylla, som kommer utan åtaganden dagen efter. Han har haft den innestående sen Petras gender reveal, och han ska käka på Ciccios med Dashas kille Douglas, sen ska dom på något techno-rejv av något slag. Hahahha gulliga. Så fredagen blir det mest chilla gunilla här hemma, han har 100% ansvar för Lykke på kvällen och natten. Och på lördagen blir det nog parken eller liknande, en härlig lunch ute och sedan kör jag Lykke-racet själv. Ska inhandla godis.

Jag och DAGGEN på Ciccios

Vad ser du mest fram emot i helgen?
Att äta långfrulle, ska laga något smarrigt! Kanske slå till på en festlig brunch på lördag morgon.

Vad åt du till middag senast?
Fried Rice. Så Yummie!!! Recept finns på min instagram!

Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Japp. Absolut. But how many fuqz do i give? Hahahahahahah noll komma nollnoll.

IM WALKING AWAAAAAY.

Är du blyg inför det motsatta könet?
Nej, absolut inte. Jag tror överlag att just adjektivet ”blyg” inte spontant är något som automatiskt dyker upp för att beskriva mig. Jag kan absolut vara tillbakadragen om jag är på det humöret, men då är det självvalt. Blyg för mig är när man blir generad av tex någons sällskap, och så länge jag inte ställt till med något rabalder så är det inget jag varken har lust att vara eller strävar efter att vara.

Diskar du din egen disk?
Vänta ska bara fråga städhitler här hemma: JOOOOOONASSSS?

Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?
100% ja. Jag vet att jag sagt att jag inte är konservativ men jag vågar faktiskt säga här att om jag hade vart singel, och killen hade sagt att han ville splitta på notan i slutet av kvällen hade jag lagt fram mitt kort och sagt: MEN GUUUU JA BJUDER:)))))) sedan hade vi aldrig setts igen :)))) Det är principiellt för mig. Killen bjuder på första dejten. Thats it.

Vad har du med dig in på bion?
Popcorn, ramlösa citron, en tablettask med salt lakrits och möjligen en påse pimpims.

När sov du senast på golvet?
Jag har nog aldrig sovit på golvet, då sover man väl på soffan?

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?
9 timmar, hehe, MVH//// Snart 3 barnsmamman

Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Ja och Nej. Jag ogillar uppenbara stavfel, och går gärna igenom mina texter innan jag publicerar, men mitt liv står liksom inte och faller på det. Dock kan jag komma på mig själv att störa mig på folk som inte kan stava/skriva så jag borde kanske leva lite mer som jag lär. Tycker dock jag klarar mig rätttttt okej ändå???

Har du några tvångstankar?
Japp. Jag går inte på A-brunnar, och om jag mot förmodan skulle göra det så knackar jag mig själv 3 gånger i ryggen. Jag säger aldrig ”sista åket” när vi åker skidor, om jag ser en svart katt gå över vägen så tänker jag i mitt huvud att jag spottar 3 gånger över axeln, men gör det självklart inte pga det är så satans vidrigt? Hade dumpat vilken kille som helst som höll på med sådant nonsens!

Både jag och mamma är väldigt skrockfulla och spirituella, vi tror på både spöken, andar och energier. The witches of witchlandia hola como estas :))))

  1. Jag föööörstår inte! Varenda litet plagg, accessoar du tar på dig blir så snyggt? Vill verkligen ha mer mode här! När jag går i affärer nu för tiden brukar jag tänka ”skulle Stephanie köpa?” ?? Stod till och med och var osäker på ett diadem på Gina förra veckan, men skrollade igenom din insta lite snabbt för att få en känsla om jag skulle köpa eller ej ?? Sjukt.

    1. hahah men snälla hur gullig är inte du då!!! tusen tack, så fin komplimang!!! ska försöka få in lite mer mode här i bloggen men det är så svårt nu när jag är gravid och alla kläder ser ut som skit!! men ska försöka <3 TACK IGEN!!!

  2. HEJ JAG ÄLSKAR DIN BLOGG! Ville bara säga keep up the good work för detta är fan bättre underhållning än alla dokusåpor tillsammans. Skitkul att du uppdaterar hela tiden också. ÄLSKART tack för att du lägger ner sån tid på detta!

  3. Haha älskar tvångstankarna! Jag lider av exakt samma… de gånger jag ”måste” gå på A-brunnar pga för lite space eller whatever, så är det alltid lika intressant att försök dunka sig själv i ryggen lite diskret ?
    Har även en grej med att ”knacka tre gånger i trä” varje gång jag tänker på om något hemskt skulle hända min närmaste familj. Vi är totalt 7st så det blir ett jäkla knackande ibland! Och som då självklart måste ske i smyg för vem tycker detta är normalt beteende liksom. Som tur är så händer det inte ofta ?

  4. Haha det dar om din kille fick mig att skratta. Jag ar inte riktigt pa hans niva, men min man alskar ite mitt morgonhumor heller. Jag ar personen som sa fort vackarklockan ringer kl 05:00 och jag slar upp ogonen sa pratar jag 100 km / timmen, vill beratta allt jag dromt om (sa man inte glommer liksom) och prata om alla planer for dagen, och sjalvklart sjunger jag ABBA som att jag ar en popartist i duschen… Inte super populart 😉 Forresten tack for en superharlig blogg! Har precis hittat hit i dagarna och alskar ditt satt att skriva pa, valdigt underhallande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *