Den 24 Augusti

Hola,

Okej, så what so special about den 24 augusti? Förutom det faktum att jag och Jonas höll på att commit murder på varandra, när hela familjen spontant fick för sig att åka till Ikea en lördagmorgon:)))) Fun fact, jag och mitt ex vände en gång på parkeringen pga stämningen var NOT SO GREAT, så att säga. Ikea – brings out the best in ppl :))))) Så vad var så speciellt med denna dag? JO denna dag var otroligt speciell i den bemärkelsen att jag kände mig S N Y G G. Asså ni vet, de där dagarna när man vaknar och ba wow inte så pjåkigt ändå? Man kan i princip slänga på sig ett lakan och ändå ba NOT badddd not bad? Det var längesen jag kände så nu, hehe.

Här står jag och beundrar denna arma uppsyn. Äntligen tillbaks från hell on earth och sakta promenerade klockan mot lunch på Milles.

Äh, vi tar en till bild med glajjorna på pga why not?

Min älskade karl. Hunkig ändå??? Här i ett mycket viktigt möte med sina två favorit män i livet: POL och ROGER! Var hälsad!!!! Lykke sov som en stock och utanför sken solen som det eldiga klot det faktiskt är.

Lykke vaknade mitt i lunchen men det spelade ingen roll pga: I DID THIS. Min största accomplishment i livet. Vackra människa. Katten var också med.

Hej mamma jag äter skorpor e jag söt.

JA, det är du.

Matrix mom of soon 3, HELLO. Här var jag alltså ”befruktad” hehe men levde i oblivion. Min syrra kom förbi och hade köpt nya glajjor. Hon va så COOL i dom, blev fett avis. Spontant avgav jag inte samma vibe dock hehe. Tour de France.

Här tvingade jag Jonas ta en miljon bilder på mig. ”Fota mig när jag går älskling!!!” Han ba ”……………”

Ser det bra ut älskling, det måste se liksom naturligt ut men ändå FRÄSCHT.

*Låtsas kolla ut över nybrokajen, oj, är det en säl som simmar där?*

”Fuq the seaaaaal, suns out and im feeeeelin FLYYYY”

HERRÅ

Dasha anslöt BTW också till Milles, hon hade permis från världens gulligaste Atlas någon timme (permis från sina barn är ändå den bästa typen av permis!) och tog sin elspark till oss på Milles och förtärde hennes favoritdryck på hela denna jord: RÖTT VIN!!! Hehe skämta det är bubbel what else is neeeeew.

  1. Hej! Älskar din blogg och ditt sätt att skriva. Skulle vara roligt med ett inlägg om dina vänner, hur ni lärde känna varandra o lite så, tex dasha, forni osv 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *