Måndag och 3 bud från förra veckan

Hej Måndag,

Igår vid 00 vaknade Lykke och var jätteledsen. Vi tog in henne till vårt sovrum (Lykke nattas i sin säng, och sover sen i sitt rum från 19.30 till oftast någonstans mellan 02-04.) men nu vaknade hon redan vid midnatt och var otröstlig, jag märkte direkt att hon var kokhet och mycket riktigt hade hon feber på 39,9. Jag var nästan lite inställd på att hon skulle bli sjuk pga hon har haft sådan djup hosta sedan vi hämtade henne på förskolan i fredags. Den har liksom stört henne på nätterna så jag misstänkte att det skulle kunna vara något virus på G. Idag är jag alltså hemma med henne och vabbar, det är liksom inte lätt att underhålla ett sjukt barn men som ändå går på högvarv vid feber och vill leka? Hittills har det mest blivit lekar där vi byggt torn med klossar och lego, och så har vi ritat, det gillar hon verkligen.

Förra veckan kom det förresten 3 stycken härliga bud som stod utanför min dörr. Låt oss kika :))

Veganska hårprodukter från Martinsson KING, som stod i ett fint packat bud från SPALT PR, tack! Jag har hittills bara testat torrschampoot och det doftar så ljuvligt fräscht, utan att lämna den där ”gråa” tonen i hårbotten som ofta uppstår i samband med torrschampoo. Annonslänk med APPRL, klick! Min personliga favorit hittills som jag alltid köper är: Lernsberger & Stafsing. Vi får se om detta kan kvala!

En härlig box med blandade produkter från GLOW ID.

Jag har tidigare använt Dr Ceuracle (deras hyal reyouth ampoule, är en magisk fuktbomb för ansiktet! Jag använder den någon gång i veckan för extra boost!) Så det var kul när budet innehöll produkter från samma märke. Resterande produkter kom från det koreanska märket: By Wishtrend som jobbar med enkla men aktiva ämnen för att jämna ut hudtonen samt öka elasticiteten och lystern i huden.

Som ni vet är jag besatt av hudvård och ansiktbehandlingar, så det är alltid kul när man får prova nya produkter. Här är ifrån Maj när jag precis hade gjort fraktionerad laser på ärr/ojämn hudstruktur i pannan/mellan ögonbrynen, hos Lena Claesson på Sagakliniken på Lidingö. Jag längtar till förlossningen ur så många aspekter, även om dessa två anledningar inte är primära så ser jag fram emot att få göra dermapen och laser på synliga blodkärl. Dom retar mig, haha.

Strumpor från Stuckies, ni som vet, ni vet! <3 Strumporna på spädbarnen ramlar ju alltid av (därför jag tipsade om pyjamaser och bodys med inbyggda fötter!) Så ska bli spännande att testa dessa när mina killar har kommit! Tusen tack!

    1. Hej!! :)) det kostar en slant, och det är beroende på hur omfattande det är men räkna med några tusenlappar (kanske 3000-5000 kr per gång) och jag tror att man behöver göra mellan 2-3 ggr för att få bäst effekt! Väldigt dyrt tråkigt nog. Resultatet är betydligt bättre än innan!! Lena är grym! Kram steffi

    1. Hej!! I knooo the feeling, har jag också! Jag har gjort 3 stycken dermapen kurer, på Akademikliniken som var riktigt bra men dermapen biter inte på djupare ärr riktigt. Fraxionerad laser är bäst på djupare ärr och jag skulle om jag var du gå till Lena Claesson, hon är en av de bästa i Sverige, för en konsultation så hon kan kolla på din hud och berätta potentiella förbättringsmöjligheter och vad hon faktiskt kan göra. Det kostar en slant ja, men du ska ha huden hela livet också <3 men glöm inte, acneärr = det är bara små märken. Du är densamma med eller utan dom. Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *