Veckans Planer

Hola,

Shit vad tiden går sakta med ett sjukt barn???? klockan har minst varit 16.00 i 3 timmar känns det som? Hur underhåller ni era kids när dom är sjuka, går ni ut ändå, även om dom har feber? Såhär ser förresten min veckas planer ut:

Måndag – Vara hemma med Lykke och vabba liten minisjukis.

Tisdag – Jonas är hemma med Lykkis imorgon och jag ska jobba mina 50% och sedan äta lunch med Nathalie, som fått en liten gullig son som heter Nicholas! Ska bli så kul att träffa honom och se vad det är för liten krabat 🙂 Klockan 15.30 ska jag på utvecklingssamtal på Lykkes förskola: Barnens Montessori Akademi. Hennes första, gulligheten!

Onsdag – Jobba 50% och sedan kommer Jonas och hämtar mig för 13.30 har vi ultraljud på KS, samt 14.00 har vi tid på specialistmödrarvården. Alla dessa ultraljud jag gör är i syfte att upptäcka TTS i ett tidigt skede, och se att tvillingarna växer som de ska. Asså jag spenderar så mycket tid på både specen, ultaljudet och hos Mamma Mia. Det känns otroligt skönt och betryggande att vara så bevakad och under uppsikt hela tiden. Efter det ska jag och Jonas och kolla på en förskola utanför stan, som kanske Lykke kommer att börja på.

Torsdag – Jobba 50% och sedan träffa Sofia i stan på Lunch som precis kommit hem från Dubai och Oman. Bernard, hennes son är på föris, men hennes lilla dotter Hermine kommer följa med, mystes mys!

Fredag – Jobba 50% och sedan har Lykke och jag vår sedvanliga fika, följt av middagsinhandling och chill hemma. Jonas lär korka upp något riktigt smarrigt rödvin sen ska vi laga middag ihop. Lykke älskar att vara med och preppa. Förresten: inte avis på hans rödpang????? Ok, i lied.

Lördag – Lunch på Riche med Jonas och Lykkis + Stina, Kristian och Maxan. Lär bli en sväng förbi parken också. Så mysigt!

 

Jag och Soffan i Rom <3

Jag och Soffan i Positano

Jag och Soffan på hennes babyshower 2017, här har hon Bernard i magen och jag var hemligt gravid i vecka 11 med Lykke

Jag, Stina, Jonas och Krisse på BANK, innan middag på Punk Royal

Jag och Stining på Riche

Från vänster, Nathalie, Michaela, Carro, Nathalie C och jag i Glyfada på Elins bröllop. Dessa tjejer har jag känt i evigheter och evigheter <3

  1. Vart har du köpt den svartvita kjolen och toppen? Så fint! Mer inlägg om kläder om man får önska!!! Tack för en så härlig blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *