Veckans schema

Godmorgon Earlybirds,

Tidigt imorse åkte Jonas till Arlanda, så nu är det jag och Lykkis solo till och med söndag natt när karln kommer hem. En stor guldstjärna till alla er ensamstående föräldrar där ute, ni gör ett fantastiskt jobb <3

Måndag – Jobba, sedan ska jag ta träffa Jossan som har hand om PR och events på BabyBjörn, för en fika på Broms.

Tisdag – Jobba, för att sedan äta en sen lunch med Sofia och Hermie, följt av att hämta upp Lykkis på förskolan vid 16.00. Sedan lär vi invänta bilder från pappans perfekta skidsemester…… och skicka tillbaks bilder på en förmodligen inte lika perfekta tillvaro :))))

Onsdag – Jobba, för att sedan ge mig på ett välförtjänt besök hos Sophia på Ekman Hair på Nybrogatan! Mitt hår ser ut som S K I T. Det måste slingas och det snabbare än blixten. Min syster hämtar Lykkis och tar henne till parken. Sen äter vi alla middag ihop hos oss, hoppas Alex lagar <3

Torsdag – jobba och sedan hämta Lykkis lite tidigare på förskolan än annars pga vi ska på Newbies 10 års kalas tillsammans med Seizo Creative på Skridskopaviljongen klockan 16.00. Vi ska dit med Amanda och Chloé, myset! Det vankas dockteater, fiskdamm och massa härliga barnaktiviteter. Dom kommer vara i paradiset <33

Fredag – jobba, sedan kommer min pappa och hämtar Lykkis och tar med henne ut till huset i Hässelby! Jag tänkte nog faktiskt bara gå hem efter jobbet, köpa något smarrigt, krypa ner under täcket och sedan sova som en liten sten i min ensamhet. Tror jag behöver den egentiden och framförallt, den ostörda sömnen. På lördag när jag har vaknat, åker jag nog ut till pappa och sover kvar tills söndag pga hur jobbiga dom små än må vara, så är dom ändå allt i livet och lite till.

Sist jag var hos Sophia var i slutet av sommaren… OMG

Freshhhhly cut n colored hair = LIFE.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *