Stickat <3

Hej alla fina,

Hoppas att ni har haft en härlig dag. Jag kämpar på här hemma som ”ensamstående” medans Jonas slirar ner för slopesen i strålande sol. Jag och Lykkis är nyss hemkomna från ett event som Newbie hade tillsammans med Borås Tapeter och Seizio Creative på Skridskopaviljongen, men mer om det snart!

Många frågar mig hur jag tänker när jag sätter ihop en vardagsoutfit nu som gravid, och jag ska inte sticka under stolen med att den där kaggen i kombination med min garderob många morgnar, gör mig helt skogstokig och därav gör att jag knappt tänker alls………… :))) men lets try! Nu när jag är preggo vill jag helst bara slippa se ut som en stor fyrkant. Därför har jag alltid tight-sittande brallor på mig, så mina ben markeras. Jag har försökt mig på slacks, men jag känner mig fruktansvärt obekväm, så det går fetbort. Istället satsar jag på tights och byxor (Ja jag vet, tights är verkligen inte sexigt, men när man är gravid och utbudet ser ut som det gör, så får man ta whatever floatz the boatz.) ASOS och HM har prisvärda som jag skrivit om tidigare, samt SanneAlexandra har ett par fejskinn tights som sitter som en smäck! Till vardags brukar jag köra mycket stickat till det.

Tricket för mig är att inte köpa för korta tröjor, utan längre varianter som lite cuttar den där känslan av att jag svalt en badboll. Om jag köper A-linje formade lite kortare stickade tröjor, så täcker dom liksom inte magen riktigt och då ser tröjan bara alldeles för liten ut alternativt att man käkat lite för mycket. Not a great look! Det sköna är att när man köper de lite längre varianterna, slipper man gå på ”gravidhörnan” då det oftast funkar att gå upp en storlek. I måndags sprang jag in på Åhlens för att köpa en ny Mascara, och då hittade jag två stickade tröjor på Åhléns Östermalmstorg som hängde framför mig, perfekta för detta ändamål. Köpte båda och fick många frågor om vart dom kom ifrån. Har på mig den vita på bilden nedan i storlek Small. Annonslänk via APPRL, klick! och klick! 

För att hotta upp det, brukar jag slänga på mig något roligt halsband/diadem/örhängen, för det sitter likabra oavsett magstorlek 🙂

Hej från frisören. Hade gärna haft alla nedan tröjor från & Other Stories i min preggo-garderob! Life att dom funkar lika bra utan kaggen också.

Allaa annonslänkar via APPRL. Oversizad beige kofta klick! Ribbad turtleneck sweatshirt klick! Ljusrosa stickad ullknit, klick!

  1. Åh, mer sådana här tips tack!! Vet aldrig vad jag ska ha på mig nu när jag också är gravid. Tack för en så bra blogg btw 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.