Måndag, Tisdag, Onsdag och Torsdag

Hej favoriter,

Jag har haft en minst sagt maxad vecka som fake single mom, medans pappan varit i val disere och slirat i backen (och baren, kan man ju anta….) Både jag och Jonas älskar verkligen skidor, och har under hela uppväxten kört mycket och ofta. Ser så mycket fram emot att åka hela familjen till Alperna i framtiden. Skidor mixat med spa, afterski, barnskidklubb, härliga luncher med obligatorisk varm chocklad och vispgrädde! Precis som jag minns det! Inte riktigt min verklighet denna vecka, jag har jobbat mina 50% och sedan har det vart fullt schema typ varje dag. Jag jobbar ungefär 09.00-13.00, och påvägen hem passerar jag alltid vapiano i gamla stan. Som ni nu vet så ä l s k a r jag ceasarsallad, och deras är faktiskt en otippad favorit, så därför burkar jag smita in där i lugn och ro och äta lunch i min ensamhet innan jag åker hem. Tror personalen typ tycker jag är årets sorgligaste människa, forever allone hehe. De skulle bara veta – älskar den stunden.


Hej från vapiano i Måndags!


Ceasar med en extra halv avokado just bcuz Im all bout that extra in life :))

I tisdags åt jag Lunch med Amanda, Sofia och Micki på Creme efter jobbet, då de alla vart på resor under januari och nu finally kommit hem igen! Sån mysig stund för recap!!! Vi pratade om bebisar, namnförslag till tvillingarna, dåtidens partyliv hehe, sömnlösa nätter och hur mycket bubbel som ska förtäras under våren:))) Och om dammsugare? Haha satan, we old!

2 av 3 gullungar! Sofia och Amanda.

Efter lunchen gick jag och hämtade min lilla tjej. Jag frågade vad hon ville göra och hon sa ”fikaaaa” så fika fick det bli, på enligt mig Stockholms bästa bageri!!!! Så smöriga bullar omg CANTTT!!!! Valhallabageriet på östermalmsgatan, u did me proud as always!!

I onsdags besökte jag Sophia på Ekman Hair för ett välförtjänt klipp och färg. Jag har sett ut som en kålrot i barret since 4 ever nu känns det som hehe, så – time well spent!!! Kan dock säga att här var jag så trött att jag knappt kunde svara på en fråga. Lykke hade vaknat varje timma tisdagen till onsdagen.

Freshhh n cleannnn, but face as grey as sweden in november but heyyyyyy what to do huh????

Min syster Alexandra hämtade Lykke, gick hem med henne och lekte medans jag fixade håret. Väl hemma sedan lagade hon middag till oss på min önskan: pankofriterad torskrygg, med sockerärtor, kokt mandelpotatis och hennes egengjorda remouladsås. Fattar ni smarrigheten? Världens bästa syster!!!! Jag åt dock typ 4 DL sås med sked, Alex ba: du kanske ska lugna dig lite med såsen hehehehhe du kommer få ont i magen. Fick ont, but it was allllll worth it!

I torsdags hade Newbie ett event med Borås tapeter och Seizo Creative på skridskopaviljongen. Sånt mys!!! Amanda och min lilla gudis Chloé, hämtade upp mig och Lykke på förskolan för att sedan bränna ut till Skeppsholmen. Det bjöds på tårtor i regnbågens alla färger, mamman kan ha smakat exakt en av varje också :)))) är man preg så är man!

Tror ni dessa två var i himlen eller? <33 Chloe smakade alltså sin F Ö R S T A godis på detta kalas. Haha, tror ni hon gillade? She diiiiiid indeeeedio! Hatt av till Amandus som lyckas hålla på detta.

Heeej älsklingar!


Både jag och Amanda brände av en typ 300 bilder men fan inte en enda blev bra??? Hahahah. Man ba What t F is going on or maybe im just ugly as ffffff :))))) jaja!!! Vi försökte och så är det insidan som räknas ju!!!!

Fick en helt fantastisk goodiebag med smått och gott, och även till tvillingarna! Så fint event <333 Väl hemma igen, slängde jag ihop lite rester till middag eftersom Lykke de senaste timmarna hade ätit typ 3 tallrikar tårta och 37 remmar. Vi somnade sedan båda två som stockar redan vid 20.00! Fullt ös, medvetslös!!! Inatt kommer pappan hem Hahahahha ska fan checka in på hotell kay gr8 bye!!

  1. Asså älskar verkligen din blogg, sån feelgood vibe här inne 🙂 Vart kommer den svarta stickade tröjan ifrån? Tack för svar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *