Söndagslistan

Du är tvingad att tatuera något i svanken, vad gör du?

Shit vilken ångest. Jag har inga tatueringar, eller ens varit i närheten av att göra en. Jag har inget emot det på andra, men jag personligen tycker inte det skulle vara superfancy på mig att glida runt med ”this too shall pass” i röven :)))) Så om jag blev tvingad hade jag gjort det minsta tecknet möjligt, typ ett komma. Hehe, ok men seriöst då, om jag inte hade något val hade jag bara gjort ett L typ, för Lykke. (Livet, Long Island Istea Extra Vodka och LÖÖÖÖVE)

Cheeerz 2 no tattoes :)))

En grej jag skulle vilja lära mig.

Jag har alltid tyckt att personer som kan sätta sig ner vid ett piano och bara spela like mother freakin Yanni, är något övermänskligt. Jag ser liksom upp till dom, automatiskt? Det ligger liksom något så otroligt sårbart men ändå superägigt över att kunna beröra andra människor, genom instrument.

Vilken är den godaste grönsaken?

Avokado 4 sure man. Eller romantica-tomater.

En grej som stör mig i vardagen.

Oooooooooooooh, where to begin. Okej men en sak jag tycker är lite i_r_r_i är när man är inne i en affär och butiksbiträdet pratar med sin kollega, och man måste ”avbryta” för att fråga om en viss blus finns i en annan storlek, och de typ kollar på en som att man precis avbröt brudens far som höll tal till sin dotter på hennes bröllop. Och sedan avslutningsvis svarar något nonchigt med noll incitament att fortsätta konversationen eller ens överhuvudtaget bemöda sig att kolla efter om blusen finns i en annan storlek….. Asså detta händer så ofta? Hur är detta ett OK beteende??? Lika chockad varje gång. Önskar lite i smyg då att Lykke ska få mental breakdown och skrika sönder en liten kvart eller två där inne, heheheheheh.

En grej jag borde ta tag i.

OMG KÖRKORT föööööör kattens alla katter. Får posttraumatisk stress och utslag av tanken på att jag snart sitter i ett H U S utan körkort, får börja med stående fredags AW varje vecka. Så kanske någon kommer en gång i månaden iaf?

Hur går man inte ner sig fullständigt i midvintern?

Man umgås med vänner, shoppar, går på SPA, dricker ekade smöriga viner, kollar serier tex His Dark Materials pga den va så ägig, hånglar med sin man eller någon man, besöker alla Stockholms förorters innecentrum med lekrum (OBS bara om du har barn för fa-aaan jag är väl inte helt sinnessjuk.)

Vad tänker du på nu?

Att det inte är många timmar kvar tills JONAS kommer hem, att Lykke måste badas, att jag har ätit alldeles för mycket godis i helgen, att det är februari vilket betyder att jag snart får 2 barn till och så tusen andra saker som tex att städaren måste komma snart för detta kan fasen inte vara hälsosamt……….?

Vilken restaurang är du mest sugen på att besöka?

Åh herregud CICCIOS alla dagar i veckan. När jag har fött, finns det ingen återvändo…..Kan tänka mig ett bord själv om ingen kan pga måste få känna lite P U L S igen, börjar växa gråmåssa på tanten snart annars..

  1. Haha ååh vad jag älskar din blogg! Blir alltid på gott humör av den! Är inne på vecka 3 av århundradets förkylning (först treåringen, sen jag och nu min lilla bebis <\3) och allt känns piss hehe men blev så glad av att gå in här! Du verkar ha en så härlig syn på livet, blev inspirerad ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *