Gravidtips & inspiration

God eftermiddag,

Hoppas att ni mår bra och har haft en härlig helg! Jag är sjuk här hemma och har precis beställt Vapianos Ceasarsallad med Foodora, hehe, inväntar min leverans med eufori. Valde UTAN dressing pga min syster har ju gjort en egen till mig som är out of this world seriöst, och står i kylen. Ska dränka den lille salladen i den och njuta! Jag har fått många förfrågningar om gravidmode, och till alla era som är preggo uppmanar jag er att följa: Laura Wills på Instagram. Jag började följa henne 2017, när jag var gravid med Lykke, och hennes klädstil är liksom BEYOND. Hade tänkt och ta med fler inspirationsbilder på andra människor, men kände bara: why should I? Allt finns ju här. Denna kvinna verkar dock ha en riktigt saftig budget att lägga på sina preggo-outfits, och de flesta har ju faktiskt inte det. Och även om dem har det, kanske det inte känns superkul att lägga de pengarna på något som man endast kan använda i typ 5 månader.

Så resonerar jag i alla fall, så därför länkar jag till liknande plagg för en rimlig peng istället. Och om ni är intresserade av exakt vart hon köpt sina kläder nedan, så rekommenderar jag er att stalka henne på insta :)) De flesta länkar nedan är annonslänkar via APPRL. De flesta plaggen som är ”ribbade” funkar även fast dem inte är maternity, då dem är så stretchiga i tyget och har resår i midjan. Så länkarna är lite mixade helt enkelt! Många stickade är inte heller maternity, då det i alla fall för mig fungerar att gå upp 1-2 storlekar. Samt att med kjol så är det fint om kulan syns lite, dvs att tröjan inte är sååå lång. Måste bara först tipsa om detta set jag hittade, som jag precis klickat hem på REAN. ÄLSKAR! Ska inviga så fort jag är frisk! Leopard stickad tröja, klick! Med tillhörande leopardstickad kjol, klick!

Ribbstickad vaniljfärgad kjol, klick! tillhörande topp, klick! Diadem, klick! Stora solglasögon, klick! Ribbad poloklänning med hög hals, klick!  Ribbstickad beige kjol, klick med tillhörande beige omlott topp, klick!  Svart stickad tröja, klick!  Maternity leopard kjol: klick!

Svarta skinntights, dessa har jag, klick! Hängselbyxor, maternity, klick, Som jag hade sportat med denna vita stickade topp med pärlor. Såg att den bara fanns i L, men det blir nog perfekt med kaggen! klick!

Utsvängda svarta byxor, klick! Stickad svart/vit lite längre tröja, perfekt för kaggen, klick!

Beige stickad klänning, klick! Stickad svart klänning som jag är övertygad om kommer sitta magiskt med kulan, jag hade valt storlek M i denna, klick! Lång stickad Polotröja i vit, klick!

Svart vit mönstrad stickad tröja, klick! Dessa blåa jeans har jag och ser ni i inlägget ”lunch med mamas” lite längre ner i bloggen, älskar, klick! Dem brallorna hade vart tjusiga med denna beiga tröja, klick!  Eller denna som jag har fast i svart i storlek S, klick! Ljusblå stickad tröja med Ballongärm, klick! Ljusblå/ljusgrön stickad ulltröja med hög hals, klick!

Beige stickad klänning,  klick! Svart stickad klänning jag är säker på kommer sitta som en SMÄCK på en gravidkropp, klick! Beige smockad kjol, klick! Plisserad kjol (med resår, så den går att sätta över midjan.) klick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.