Lördagskväll

Hej alla bloggisar,

Önskar er alla en härlig helg fylld av glada snälla barn, sovmorgonar, mysiga frukostar och massa energi inför näst sista veckan i februari. Våren är runt hörnet! Jag försöker i alla fall intala mig det :)) Jag kom precis hem från en långlunch hos vänner. Nu väntar soffan, takeaway och massa godis framför en film (som alltid tar 3 h att välja ut av någon oförklarlig anledning, med tanke på att vi båda har samma sci-fi aktiga filmsmak.) somnar dock numera alltid inom 5 minuter pga tröttheten from helllll, så borde bara låta karlsloken välja hehe.

Kom på att jag glömt publicera slutet av min vecka, så här kommer den!

Leopardmamman i torsdags eftermiddag, hola.

Sån mysig eftermiddag hos Soft Goat. Vi fick en så trevlig presentation av deras SS20 kollektion som hade en Maroccan vibe över sig. Älskade allt! Vi snacksade även loss på massa god hommus med grönsaksstavar och pitabröd för att komma i stämning. Preggot var i himlen! Hittade en underbar stickad tröja med hög hals, och en stickad ribbad klänning som jag ska glida runt i, i vår tänkte jag 🙂


Puss lilla Puck!


Ett till gulligt preggo, Petra! Alexia, som också är gravid, var även hon där med sin söta dotter Corinne! Sånt mys.

Två godingar. Måste fångat Dantis i typ den enda sekunden han inte log haha, för han var verkligen helt exemplarisk hela tiden <3

Jag och Micki.

Lilla minimannen. Tänk att jag snart kommer ha två sådana här….

Senare på kvällen gick jag och Petra på ett lanseringsevent för Continu Haircare  som Sofi Fahrman hade tillsammans med Patriksson Communication, så trevligt!

Hej Buco.

Ett gäng gulliga tjejer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *