Min helg

Hej fina ni,

I helgen har vi verkligen bara chillat. I fredags var jag såååååå trött när jag kom hem från jobbet, sov dåligt natten innan och väckte Jonas vid 04 för jag hade svårt att andas. Var så täppt i näsan och hostig. Vi hade planer på att gå i affärer ihop på stan på fredagen efter jobbet, alla hjärtans dag och allt, men det fanns verkligen ingen energi till det. Sådana saker ska ju vara roliga och lyxiga. Inte ett straff liksom, så vi tar den dagen imorgon istället! Ser så mycket fram emot det. Såhär såg helgen ut:

Alla hjärtans dag resulterade i massa fina paket utanför dörren när jag kom hem från jobbet <3

Jag och Jonas slängde ihop en scampi pasta som blev helt bokstavligen ljuvlig. Lykke älskade den också: ”mea räka” sa hon hela tiden och åt hela tallriken typ två gånger om, det händer nästan aldrig. Jonas drack ett gott glas rött till, och jag och Lykkis äppelmust. Ska posta detta recept ihop med min Ceasar snart. När Lykke somnat kollade vi på Bourne Identity och åt godis och kramades. Jag somnade dock efter prick 5 minuter, så jag såg inget av filmen, och hann endast äta en godis. (somnade typ medans jag tuggade.) Blev väckt av Jonas 23 när vi skulle förflytta oss till sängen. Hello old fart.

I lördags vaknades det lunch 2 kvarter bort typ, hos Felix & Kira. Vi la Lykke i vagnen vid 1230 (det blåste inte och det regnade inte heller, hehe) och hon somnade innan vi kommit ner på Karlavägen. Drömmen.

En minut av tystnad innan vi lämnade lägenheten.

De bjöd på en så god halloumi och grönkålssallad, och en fikon och avokadosallad, med hemmagjord pesto och citronröra till. Mums! Kom på att jag måste be om receptet. Var så gott!

När Lykke vaknat lekte hon och lille söta Arnold och jagade varann. Arnold är Gabbi Och Zackes kille.

Kira, Gabbi och Arnold.

På kvällen beställde vi mat från FAVO som är en asian street food restautang som kör ut mat till dörren. Dock var det både kallt och vi fick fel mat, samt att de missade vår läsk (jag var såååå sugen på coca cola.) så jag är liksom inte sådär överdrivet imponerad tyvärr.

I söndags sov jag även skitdåligt och vaknade av att jag hade drömt att Jonas lämnade mig och alla 3 kids. Jag var inte direkt happy på honom på morgonen, stackarn haha. Det var den lilla helgen det :)))

  1. Vore super om du vill dela med dig av recept på salladerna det bjöds på! Behöver inspo! Ps ska testa din caesarsallad i helgen, med din systers recept på dressing ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *