Veckans Planer

God Morgon Tisdag,

Hoppas ni har haft en helt underbar morgon med massa överflödig tid för helt perfekt rostade mackor <3 Jag har sovit såå bra inatt, vaknade bara en enda gång vid 01 när Lykkis kom in till oss. Det händer typ aldrig. Hela denna dag känns som en fluffig dröm jag aldrig vill vakna från. Så här tänkte jag spendera min vecka:

Tisdag: Jag ska bara mysa och fixa hemma. Puffa kuddar, bädda rent och mysa. Vid lunch kommer Amanda, Sofia och Micki kommit hit på min berömda Ceasar-sallad, kanske köper jag en bullängd också pga why not? Amanda är dock sjuk stackarn, och lille Philippe också, så det blir jag, Sofia, Hermine och Micki. Mickis mamma passar lille Dantis.

Onsdag: Jag ska vila hela förmiddagen, och klockan  13 har jag och Jonas en lunchdate på Riche. Känns helt sjukt. Minns knappt när vi fick till en sådan mitt i veckan. Efter det ska vi gå på stan på lite bebis-prylar-jakt, samt även spana på en liten alla hjärtans dag present jag har innestående <3 då jag var för dränerad i fredags för att orka.

Torsdag: Vila hela dagen följt av specialistmödrarvården på KS och ultraljud. Ska bli kul att se mina killar igen, och nyfikenheten över hur de placerat sig i magen? Vill så gärna föda vaginalt. Men det blir som det blir. Chilla major både innan och efter. Thats all.

Fredag: Fika på jobbet och stämma av det sista innan jag går på ”mammaledighet” Jag har nu blivit 100% sjukskriven. Och det är en kombination av tvillinggravidteten (många blir sjukskrivna från vecka 30.) samt min grundsjukdom i tarmen och det faktum att det vart väldigt mycket andra påfrestningar här senaste som ni vet. Känner mig redo för bara mys och vila.

Moments of happiness <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *