Min onsdag

Godmorgon,

Jag ska strax iväg till KS på ultraljud följt av specialistmördrarvården. Asså jag är så sjukt taggad på att se hur killarna ligger nu. Jag har nämligen en känsla av att en av dem har vänt på sig, ska bli spännande att se om jag har rätt! Återkommer efter med en update, samt med inlägget ”Frågor Med Steffi”

Hade verkligen en pangdag igår, så underbar, 100 poäng!

Snabbbbbbb kvinna på väg ut haha.

Hej solen, du är såååå underbar, varm och ljus! Stanna för evigt.

Åt lunch med Jonas! Det kändes riktigt lyxigt. Ingen galen liten Lykkis som skrek ”IPAD” eller ”MEA GLASS” Det var sådär ljuvligt tyst, och vi avhandlade typ 4 år in i framtiden, kändes det som. Så nu kan vi fortsättningsvis vara tysta, hehe.

Eftersom det inte fanns Caesar så fick det blir något helt annat. Funderade först på att ta räksalladen, men kände sen: ähhhh lets hit it hard. Så körde en schnitzel på Levain med chili. Alltså denna var HEAVENLY. Den var liksom lite asiatisk på något vis? Very lovely however. Rekommenderas varmt.

Hola mama, yo tengo dos bebitos en la mage si.

Avslutade givetvis med Gino pga what else is newwwww. Och neeeei, det är icke en lunch-shot ni synar där utan det är honungen till mitt té. Kul annars å ta sig en liten lunchsup?

Puss, fick en så fin alla hjärtans dag present som är beställd och on its way! Ni får se när den kommer nästa vecka.


Missnöjd kille, haha. Innan vi gick för att hämta Lykkis sprang jag in på Zara för att se om jag kunde få fatt på något stort stickat tält att pressa ner kaggen i :)))) Utan framgång. Dock hittade jag denna killjacka som jag 1) tvingade på min missnöjda Karl. 2) Även tvingade honom att köpa. Tyckte den var så fin?!?!?


Klockan 16.00 hämtade vi Lykkis och gick till fältan för en ”Abooo shejk” hela familjen. Vi sprang in på HM en snabbis där också på jakt efter…. egentligen vad fasen som helst som kunde svälja min mage. Nada!!!! Dock såg Jonas den där lilla rosa bomberjackan och köpte den till Lykkis pga han tyckte den va GÖLLI! Det var en onsdag mitt i prick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.