Måndag

Hej härliga ni,

Hoppas att ni alla mår strålande och är redo för sista veckan i Februari. Förstår ni att det är mars på söndag?! Herregud alltså, våren är runt hörnet! Jag har seriöst ingen aning om vart hösten 2019 och vintern 2020 tog vägen? Det känns som att det var igår jag kissade på stickan, men det är alltså typ 6 månader sedan de där klarblåa strecken did hit my world like a bomb, så att säga. Det har varit en ganska tyst helg från min inser jag, men ibland måste man lyssna på kroppen när den på skarpen säger åt en: SOV. Jag vaknade imorse och var otroligt svullen/vätskefylld i fejset, here we goooooo again last trimester of pregnancyyy. Lykke sov btw hela natten i sin säng!!! Igen. Fattar ni lyckan. Vid 07.15 väckte jag och Jonas henne, vi var som små barn på julafton och Lykke såg lite besviken ut, som att hon precis insåg att hon blivit snuvad på konfekten.

Jag har hunnit med ganska mycket idag, inser jag. Jag kom precis hem från en mysig lunch hos Amanda på Lidingö, dessförinnan var jag på frukost hos Alexandra på NORR OFFICIAL och spanade in deras nya kollektion, så mycket fint herregud. Vill bara att det ska vara vår så jag kan få glida runt i massa snygga plagg igen. Nu sitter jag här hemma på Nybrogatan (sista veckan i stan, kan knappt förstå det…) runt matbordet med min älskade lilla docka som leker med playdoo och äter en rostad med smör. Tydligen hade hon knappt ätit något idag, lillen. Det har alltid varit lite av en struggle att få i henne mat, det blir lite att man ger henne det hon gillar, typ: pasta, korv, räkor, och äggrätter. Märklig blandning men ändå! Ikväll har hon önskat ”JÄKA pasta” så räkpasta får det bli till lilla damen. Hon föredrar färska vitlöks/chili marinerade scampi’s från disken man kan köpa per hekto på esplanad, men pls gurl its only MONDAY hehe du får frysta räkor.

Började min dag med en så mysig frulle hos Alexandra som distribuerar NORR OFFICIAL. Preggot åt både smoothiebowl och en croissant med cheeeeese. Veckan börjar starkt och nyttigt….. hehe. Ikväll blir det ta mig 17 något grönt för denna sockerfyllda hydda.

Så mycket fint!!! Älskade den här rosa/lila ulltröjan :))) Att den typ svalde min 30 veckors gångna kagge säger allt va? MAGISK.

Leatherpantz is always a splendidddd idea.

Vita krispiga skjortor <333 Denna hade en så snygg silhuett, men som tyvärr kanske inte helt gjorde sig rättvis runt min gravida mage.

Matrix mom of soon 3, what can i do for you?

*Classic preggo pose*

En while seated också pga can not come up with any reasons not 2?

Landade sedan i Högberga för dagens andra uppdukade bord? What is this life im living? Amanda hade bjudit in till lunch och det var Micki, Sofia, Edita och Jag. Hon bjöd på en som vanligt brutalt smarrig kyckling i ugnen, med rostade ugnsgrönsaker, sallad och inte bara en utan TVÅ såser. OMG. Hostess w da mostess. Alla vet att vägen till hjärtat går via SÅSEN <3

Snälla jag kan inte hantera sötheten på de här 4:a? Philippe, Hermine, Dante och Lucas. Dog bokstavligen! Tänk, snart är mina kottar ute och kommer se upp till det där lilla gänget!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.