Några av era fördomar om mig

Att du är en slarvmaja:

Det är en otroligt korrekt analys. Jag är en slarver av rang, och det är fasen ett jobb i sig. Har ett tydligt exempel på det från idag: jag ska lämna hemmet idag 09.50 och hittar inte min plånbok eller mina nycklar och inser att: fan, de måste ligga i vagnen som står parkerad och låst utanför föris. Första instinktiva tanke: hetsringa Jonas tills han svarar och gasta. Utförande: hetsringa Jonas tills han svarar och gasta. I denna panik som sköljer över mig och resulterar i tårar (fyllda med ganska mycket hormoner) ser jag i förbifarten att min garderob står på glänt, och öppnar upp den. Där hänger min pälsjacka jag inte haft sedan i fredags, och jag fattar likson inte hur den kommit dit pga jag har inte hängt in den där? Då visar det sig att den legat i en knöl och Jonas hängt in den (snäll som han är) men eftersom jag inte hittar den, har jag i princip glömt att den existerar :))) Hello brain why u so awesome. Meaning att jag kommer inte på där och då att mina nycklar och plånbok ligger i dess högerficka pga jackan i princip helt slutat att existera eftersom jag inte ser den. Aaaamen ni förstår. Jag skrev till Jonas att jag är ett strukturerat kaos och han inte bara kan ”hänga undan” saker så. Fick till svar: ”Förlåt” att jag hängde in din jacka i garderoben……. Well ok, i let it pass this time around.

Att du är högljudd:

Haha jaaaa det är också korrekt. Men det finns definitivt en nivå där som skruvas upp och ner beroende på omständigheter. Men ja, överlag är jag nog liksom inte den chican man spontant ber att ”speak up” for the love of god…. direkt. På fest eller när jag är peppad (typ som jag är inför min redan planerade och spikade 31 års födelsedagsmiddag med massa härliga människor, den 7 september) så måste jag liksom emellanåt ta ett pepp-talk med mig själv i badrummet där jag vädjar mig själv att sansa mig innan jag får en hjärtattack ;))))) eller iaf orsakar någon tinituss hehe sry in advance för 7 september.

Jag har kanske fel, men att du ”halvogillar” osäkra människor:

Nej, det är helt fel. Jag har också varit osäker precis som alla andra, och än idag gör vissa situationer mig osäker eller liksom skavig. Dock tycker jag inte om personer som beter sig som skit eller är elaka mot andra människor pga sin osäkerhet i sig själv. Men jag ogillar starkt velighet. Jag väljer hellre att ha en person i min omgivning som jag skarpt känner ogillar mig, än en person jag inte har ens en aning om vart jag har. Personen jag då känner inte gillar mig kan jag helt enkelt parera och undvika, men att befinna mig i något form av ”känslo-limbo” med en människa som är 2faced, äej det pallar jag inte vid 31 års ålder med snart 3 kids i följetåg. Ta du din vindaktiga kappa någon annanstans, långt bort ifrån meeeeei.

Att du inte lyssnar på Hiphop:

Såååå himla fel. Älskar hiphop det är livets genre!!! Seriöst så har jag en gammal profilbild på Facebook från 2011 av MR MARSHALL sååååååååååååå vi höööööres va. (Jag var alltså 23 år då…. dear god who am I.) Jag är även besatt av att lära mig alla texter på hiphop låtar utantill så kör alltid lyrics.com och lär mig, har faktiskt en sjuk förmåga att lära mig sångtexter fort som fan. Stör mig otroligt på folk som sjunger fel hehe.

Att du har haft ätstörningar när du var yngre?

Nej, aldrig. Däremot har jag som ni vet en inflammatorisk tarmsjukdom, Crohns, som ofta uppdagas pga personen inte går upp i vikt som den ska. Jag har behövt sondmatas under 2 perioder i mitt liv, senast på gymnasiet. Då hade jag sonden i 4 månader åt gången tror jag. Det var inte roligt, jag kände mig som ett monster med en slang på kinden som satt fast i tejp. Försökte gömma mig bakom håret. Men eftersom jag var undernärd pga min sjukdom hade jag ju inget val. Jag var väldigt liten och smal som yngre pga det, särskilt innan jag fick rätt medicinering.

Att du är konstnärlig, typ gillar att måla.

När jag var yngre älskade jag att måla!!! Särskilt med kol hehe. Idag dock finns ingen tid för det, inte som det ser ut nu. Men det är väldigt avslappnande att SKAPA. Haha, det låter dock så stiertigt när man säger det. CREATE! Mamma brukade alltid stå nere i vårt kvalmiga poolrum i Saltis och måla med akvareller när jag var runt 15 ish. Hon målade dock alltid med glada färger, jag gillade svart/vitt. Fattar inte hur hon inte tuppade av där nere, det var typ 30 c och fuktigt som inne i en regnskog.

Att du är en dryg östermalmstjej:

Nej, det är helt inkorrekt. Jag är uppvuxen i Hässelby. Jag är ingen born and rased östermalmstjej och jag är verkligen inte dryg, inte om jag inte har anledning? Jag kan väl dock också tappa det ibland (heheheheh man e bara människa va) men jag har dock inga problem att bemöta skit med skit :)))) om man säger så. Men att jag skulle gå runt och bara vara dryg mot människor – aldrig i livet. Jag älskar människor.

Att du inte är så insatt i politik:

Ja det är helt korrekt. Jag är inte så insatt, till min karls förtret. Jag är inte heller sådär superintresserad heller. Om man nu får säga så. Jag röstar och tar mitt ansvar, jag kan lite om allt men inte mer än så. Ett intresse kommer ju naturligt och jag skulle ljuga om jag sa att jag brinner för det. För det gör jag ju inte?

Att du växte upp i ett överklasshem:

Jag har haft föräldrar som har engagerat sig i mig, som har pushat mig, som oftast har sagt ja, som har stöttat mig när det är tufft, som har låtit mig åka på resor, som har gett mig flexibiliteten att uppleva världen och livet på ett sätt som såklart inte alla kan eller får. Så jag har definitivt växt upp med ett privilegium och jag är otroligt tacksam för det. Men att kalla det ett överklasshem känns inte som den korrekta benämningen. Så nej. Men däremot har jag växt upp med en stabil trygghet och optimistisk syn på det mesta jag tagit mig an. TACK PARENTS <3

Stefan minisson. Mina fötter är definitivt på min mindre snygga kroppsdels-lista. Seriöst, man ser på pricken att de är mina. Its just sad. Som en platt, bred Gollum fot. Typ värre där än idag med tvillingar. Thanks…… dad

  1. Måste bara säga att jag älskar din blogg! Trots att jag är 23 år gammal, student och supersingel är det sjukt kul att gå in här och läsa om din vardag.
    Keep doin’ what you’re doing guuuurrrlll!

    1. Men gulle dig!!! Tack!! Och njut av den härliga perioden i ditt liv för snart sitter du där med ett släptåg av ungar, eller nån galen man som inte kan göra pannkakor, och undrar hur fan tiden gick så fort? haha. PUSS!

    1. Jag är uppväxt i Hässelby. Men när jag var 14 år och gick i 9:an, flyttade min mamma och hennes man till Solsidan, vilket betyder att jag bodde varannan vecka hos pappa och varannan hos mamma. Vilket i sin tur betyder att jag spenderade 50% av min tid i saltis så därför målade min mamma ”i saltis i vårt poolrum” eftersom det var där hon bodde. Varför fasen hon valde att måla där inne i den tropiska värmen, är en annan fråga.

  2. Men gud så söt du var som barn! Nu också alltså😀 Skrattar högt när jag läser här, du skriver verkligen kul OCH skarpt👌 Förlåt om jag missat, mn vad jobbar don mamma med? Målar hon? Önskar man hade talang för det.
    Ska bli superkul att följa er i flytten och inredningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *