En liten helg

I fredags så hämtade min mamma Lykkis och lagade sedan oxrullader och potatismos, med gelé, inlagd gurka och gräddsås till oss. Det var såå gott! Sedan somnade jag på soffan, illa kvickt.

I lördagsmorse tog vi revansch! Ett teamwork av rang (och en tvångs fastspänd Lykke i sin matstol med sin Ipad och en smörgås 2 distract) åstadkom detta mästervärk. Inget äggskalscrunch, bara ljuvlig plain pancake.

Lykkis klädde på sig sin nya blus från ZARA, och gjorde sig redo för att åka hem till sin kompis Bernard.

”Lykke ill ha plåtttter” sa hon här och visade sin lilla hand.

Puss mamma.

Matchyyy.

Toast-skagen och två gulliga!

Skål soffan!

Renytterfilé med rostade rotgrönsaker och rödvinssky till varmrätt, så smarr.

Gosan! Så gulligt att soffan och lykkis hade likadana tröjor på sig fast i olika färger <3

I söndags åkte vi till MOS och köpte nya badrockar, lite grejer till Lykkis och nya träningsgrejer till Jonas. Men the main reason var ju OFC deras lekrum som får 9/10 stjärnor av Lykkis, och hon har ändå testat ett och annat lekrum den bruttan, hehe. Så var den lilla helgen historia dokumenterat i minnet.

  1. Har aldrig lämnat en kommentar på en blogg i hela mitt 26 åriga liv. Men nu är det på tiden.

    Du är fan den roligaste människan jag ”känner”. Känns som man känner dig ju! Älskar ditt sett att skriva på. Din man måste fan skratta sig lycklig varje dag. Du borde sitta med i parlamentet med dina citatbomber. Hade varit ditt största fan ❤️❤️❤️

    1. Men ÅH <33333 Tusen tack, blir jätteglad! Att få vara den första du lämnar en kommentar hos känns riktigt fantastiskt faktiskt <3 Hahahah, älskar parlamentet!!! hade fan kunna rocka där!??!? TACK och kram och puss!

  2. Är tröjan som du hade på dig under middagen samma som du länkade från & other stories i inlägget från 27 februari? Så himla fin!!

    Ps, håller med tidigare kommentar. Älskar också ditt sett att skriva och din blogg.

    Kraaaam!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.