The art of doing nothing at all

Godmorgon mitt herrskap,

Ja, sanningen är att detta är indeeedio morgon. Jag vaknade av att DHL ringde på dörren klockan 11.15 och då kände jag mig som en riktig tonåring iklädd badrock, som sömndrucket öppnade dörren med ett öga öppet. Hon såg ju dock min kagge så därav fattade hon nog att jag förmodligen inte var 13 år och arbetslös, utan i fullt producerande bebis-mode och bara jäkligt trött i allmänhet. Hehe. Igår hade jag en fullspäckad dag, så idag orkar jag absolut ingenting och det är så fantastiskt befriande att lyssna till min inre röst, som säger åt mig att nu får du ta å chilla gmn. Så det är exakt vad jag gör. Jag dricker en berocca och alldeles snart kommer Jonas hem med lunch till mig, för sån är han. Jag tänkte svara på alla era kommentarer om ”pannkakstrubbel” idag. Så roligt att så många känner sig träffade och att detta fenomen verkar förekomma i flera familjer, haha. Jonas alltså, min bästa person. Han kanske suger på matlagning men han har så många andra fina kvalitéer karln. Igår på jobbet satt han och googlade recept på mathem och sa att ”om du inte blir så arg på mig, så vill jag gärna försöka bli bättre!” Så sanningen är ju också att jag är en otroligt hård kritiker som lackar ur när hans resultat blir skit, trots att han verkligen även också genuint försöker. (Pannkakstrubblet var liksom redan doomed 2 fail.) Då blir han ju rädd och vågar inte testa igen. Igår lagade han köttfärssås till oss, och även om den inte är lika god som min så gav jag honom massor med komplimanger och jag såg verkligen att karln blev glad, och sträckte på sig och sa att det var faktiskt ”ganska kul”

Min vecka ser ut enligt följande: Idag ska jag till Barnmorskan 14.30 för att sedan hämta Lykke vid 16.00. Imorgon ska jag köra en repeat på idag och sova hela dagen och även samma sak på torsdag. På fredag kommer Amanda hit på lunch till mig så då ska jag väl get up and wash my hair. Kanske köpa en fredagsbukett, kanske knäppa av en selfie? Who knows. Men genomtaget så simmar jag luuuugnt här mina sista dagar som city-based-chica! På lördag och söndag ska vi packa, sen är det Adios and Goodbye Nybrogatan, mot nya äventyr together with Ryberg/Strauch soon take 5. Hoppas ni följer med! Jag kanske inte har sagt detta förut men: verkligen tack för all kärlek och glädje jag får här inne av er, bara genom att vara mig själv. Verkligen tack, många gånger är det era kommentarer som gör att Jonas frågar ”Men vad extra glad du verkar idag!” <3

LYKKESSON!!!!

 1. Älskar din blogg, alltså verkligen supermegaälskar!! Du verkar vara så himla härlig och vettig och bjuder på dig själv på ett sätt få (kanske inga?) bloggare gör idag! Hoppas verkligen du ska orka hålla igång bloggen trots tre (!) minimänniskor men förstår såklart att det inte kommer bli lika täta inlägg. Kommer oavsett vara en trogen läsare SÅKLART! Ha en fin dag!!

  1. men wow, tusen tack!! när jag bestämde mig för att börja blogga hos forni, så ville jag göra det öppet och ärligt och jag är väldigt glad att det genomsyrar bloggen! för det är så jag vill att det ska vara, och att ni märker det <3 PUSS TACK OCH KRAM för denna ljuvliga komplimang.

 2. Älskar din ”vardagliga” blogg, hoppas du orkar hålla i den och att du behåller den ”vardagliga” tonen. Just att du berättar om så vardagliga saker som att ni ”nästan” åt lunch på Nybrogatan 18, men att det liksom inte blev så, att du sover bort hela dagen och sedan inte gör någonting eller att Jonas misslyckas med smeten till pannkakorna är såå mycket roligare att läsa om än dagens outfit, alla lyckade resor och hemmamiddagar där man slagit knut på sig själv.. Bara fortsätt!! Din blogg känns typ unik för att den är så oglammig, utan du berättar mer om dig själv, vad som skaver och vardagen. Bra jobbat!! Men visst lägg upp outfits och lyckade, glammiga dagar också, men tappa inte det du börjat så fint med:)

  1. Alltså, detta var det finaste: ”Igår på jobbet satt han och googlade recept på mathem och sa att “om du inte blir så arg på mig, så vill jag gärna försöka bli bättre!” Så sanningen är ju också att jag är en otroligt hård kritiker som lackar ur när hans resultat blir skit, trots att han verkligen även också genuint försöker. (Pannkakstrubblet var liksom redan doomed 2 fail.) Då blir han ju rädd och vågar inte testa igen. Igår lagade han köttfärssås till oss, och även om den inte är lika god som min så gav jag honom massor med komplimanger och jag såg verkligen att karln blev glad, och sträckte på sig och sa att det var faktiskt “ganska kul””

   FINASTE någonsin. Fattar precis hur han känner haha, kan till och med känna igen mig lite. GULLE Jonas som försöker <3

  2. Tack!!! Haha ja mitt lajf är ganska oglammigt hontesly, jag är ju en riktigt glamhagga så jag saknar såklart det men denna vardagliga sida – det är ju det mitt liv till största del består av och jag vill att ni ska veta att life isnt all that glam hela tiden!!! Tack för din pepp fina du, jag ska definitivt fortsätta!!! KRAM <333

 3. Hej!
  Håller helt med övriga talare. En av mina bästa stunder är när middagen är undanröjd och man får sätta ner rumpan och kika in i din fina, roliga, varierande, tänkvärda blogg. Du bara äger lilla fina Stephanie. Hoppas verkligen att du finner tid att blogga även när småttisarna gjort entré. Varm kram från Jämtland

  1. Hej Helene! Verkligen tack för denna fina kommentar, blir verkligen glad när jag kan bidra till en härlig känsla/ bra stund för er. Det är verkligen bara det jag vill!! verkligen Tack <333 kram Steffi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.