Vår-inspo

Hej godingar,

Snacka om att våren är efterlängtad, det känns dock väääldigt långt bort när man vaknade upp till ett vitt snö-täcke utanför dörren. Hatar snö i stan. Hursomhelst så har jag satt ihop lite vår inspo, samtliga annonslänkar med apprl, vi hörs på eftermiddagen igen! Enjoy! 🙂

Jeans. Svart smockblus. Vit blus. Toffsar. Örhängen. Vita pumps. Svarta mules. Svarta strap sandals.

Svarta cowboyboots. Svart klänning. Fejk skinnskjorta. Svart klänning med hög hals. Snakeprint fejkskinnsbyxor. Jeans. Hairclaw hårklämma.

 

Benvit topp. Blåjeans. Grön stickad tröja. Blåstickad tröja. Diadem. Mules tartan. Vita Mules. Mules.

  1. Jag har en fråga ej relaterad till vår-inspo (älskar inspon dock men är för gravid för att ta den till mig lol), iaf: många pratar ju om hur man som par tappar bort varandra och glider isär under småbarnsåren, nu senast i en artikel här på forni. Och då tänker man ”men inte vi, vi ska klara det!” – fast då hör man/läser i artiklar som den här på forni att ”sådär säger alla, men sen tappar alla bort varandra ändå, no one i special and you’re not gonna make it” typ lolol. Man ba tack för peppen :’D haha. Min fråga till dig är, kan DU ge pepp kring detta till en som väntar sitt första barn? Känner du att ni tappat bort varandra sen ni fick Lykke, gjorde ni det en stund för att sen lösa det, eller är relationen förändrad för evigt – till det sämre? Jag bara… köper det inte. Köper ABSOLUT att relationen förändras, men tänker att det måste väl finnas par därute som känner att barn fört dem närmare varandra och inte tvärtom? Par som faktiskt inte tycker att de tappat bort varandra (trots att man såklart har det tufft och får kämpa lite för att orka/hinna osv). Fattar också ABSOLUT att man kanske under perioder har det sämre pga sömnbrist och allt, men tänker mer generellt nu… trist att känna att man ”tappat det” som par och att man har det sämre än innan. Please ge mig hopp? Haha kram <3

    1. Haha, det finns absolut hopp, men det är en tuff tid också. En del känner att de blir ett j-gt starkt team o att relationen växer av den känslan. Men småbarnsåren är tuffa, och som med alla tuffa perioder kan det vara bra att vara inställd på att det är tufft men att det kommer göra oss starkare. Bara man inte tappar varandra när man är som tröttast o mest försöker överleva o känslan att man inte bara tappat relationen utan också sig själv infinner sig. Så min pepp är att det är tufft men att det kan stärka relationen, typ vi mot världen:)

  2. Hej!
    GRYM BLOGG!!!
    1. Kan du skriva om när och hur ni gjorde med att sluta amma på natten och hur det gick och
    2. Du skrev här nedan att ni vaggade henne i vagnen inomhus i 1 år vid läggning, när och hur slutade ni med det?
    3. Kommer ni vara ”hårdare” med tvillingarna eller köra på efter vad som funkar med rutiner, mat, sova egen säng etc

    PUSS!

  3. Vilken otroligt bra känsla du har, supersnyggt på allt! Bra att du varit till läkaren och du kommer att fixa detta med nässprayen. Lita på herr Dr i detta läge. You can do it👊 Är ni överens om namnen till pojkarna? Spännande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *