3 bra saker med idag

Vädret – Idag var det varmare än 10 grader och bara det fenomenet i sig bringar hopp om livet. Om våren, sommaren och solen. Snälla ljumna vindar som knappt känns, men ändå är allt. Jordgubbar i en djup tallrik, solen som aldrig går ner och den där lättsamma inställning till det mesta – som gör att andetagen flödar lite lugnare och lite tryggare genom bröstet.

Att om prick en vecka är det april – april är en tydlig milstolpe för mig. Månaden då jag ska få föda, månaden då tvillingarna kommer. Månaden då Jonas och pappa fyller år. Månaden då vintern vänder hem. Månaden som bringar hopp om livet. Månaden jag kämpar för. Veckorna jag sakta räknat ned ifrån, som nu förvandlats till endast dagar. Mars 2020, jag kommer aldrig att glömma dig, men jag ska göra allt i min makt för att komma över dig.

Min frys – Att jag i ett svagt ögonblick råkade klicka hem ett 20 pack paket med pinnglass som ligger i frysen som något form av utmärkelsepris, helt till mitt förfogande. 88an, Sandwich och piggelin. Jag vet inte längre vilken dag det är, och på något märkligt sätt känns det inte som det spelar någon som helst roll. För vem behöver specifikt dagen lördag när hela frysen är full med glass veckan igenom?

  1. Läste först 20 paket med glass :,) Det hade varit ännu bättre ju haha! Älskar 88:an btw, min absoluta favoritglass.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Artiklar att lyssna på