Q&A PPL

Tjenamors,

Satt precis och försökte tänka ut härliga topics här på bloggen, medans jag stirrar ut på ett molningt edsviken. Jag hatar verkligen när min inspiration är svajjig, för oftast måste jag säga att den är väldigt bra. På samma sätt som jag (om jag själv får säga det hehe) har otroligt lätt att föra en konversation med en främling på gatan om väder, vind och veckodagar (Jonas är MOTSATSEN, jag skäms alltid ihjäl när någon bekant stannar honom på gatan och vill snacka, och Jonas utan problem kan säga ”Tjena du jag har lite bråttom….. ”) brukar orden oftast flöda ur mig. Men idag står det lite still, och har gjort några dagar. Jag vet att ni längtar efter min förlossningsberättelse, och den kommer att komma. Men jag tycker ärligt talat att det är så jäkla jobbigt att börja gå tillbaks i minnet och plocka fram pusselbitarna igen, samtidigt som jag vet att det kommer kännas så skönt när jag väl har gjort det. You with me? Jag tänkte svara på lite kommentarer jag fått på senaste här, för det känns som en enkel match hehe och ibland vill man bara inte ha något motstånd.

Hej hos vem och var går du på ansiktsbehandlignar? 😀

Jag har gått till Emelie på LYKO concept skin, MEN, nu har hon precis bytt klinike på södermalm. Jag har inte hunnit hälsa på henne sedan graviditeten då det vart… lite att stå i. Men hon är helt fantastisk! Jag gör dermapen i hela ansiktet för att främja hudförnyelsen (LOVE) och lite hårdare på ärr och annat junk man tampas med i fejjan. Samt även laser på ytliga blodkärl jag har runt näsan. Sedan brukar vi köra lite olika ljusterapier beroende på what kindaaa situation my skin is dealing with atm. Pimples?Torra partier? Glåmig? Check!!! Jag har yttorr och väldigt känslig hud men efter jag går därifrån känner jag mig alltid freshhhh as aaaa flower. Pris är lite beroende på vad du ska göra / hur omfattande. Med att göra dermapen + laser ligger nog på ungefär 2000 kr plus minus 500. Det är döjrt att elda i fejjan for sure people.

Ändå imponerad över att du/ni umgås med vänner osv? Även om man inte kramas så är man ju nära varandra, tar i samma saker. Ska ta sig till och från platser. Jag umgås inte med nån 🙈 träffar mina kollegor på jobbet (men det blir lite som en isolerad cell eftersom det alltid är samma) men i övrigt bara min man och min dotter. Ingen annan, är för nojig för det. Handlar inte mat i fysisk butik, åker bara till affärer när jag måste och då på tider när så få som möjligt är där…kanske har blivit galen! 😅

Hola Chica! Jag försöker att träffa mina närmsta vänner då och då, trots min brutala rädsla, helt enkelt pga jag någonstans känner att jag inte kan låsa in mig helt. Jag gjorde det mars-april och har fan aldrig vart så deppig? Då käkar ju tankarna upp en? Jag är dock otroligt noggrann med hygien och avstånd, och 90% av fallen är vi utomhus samt att jag typ postar ett avtal med bankID där vederbörande signerar att hen är 100% frisk. Ingen kommer närmare än 3 meter från killarna, och när de tar bild får de HÅLLA ANDAN, hehe. Jag handlar också mathem, och måste vi komplettera med något så åker Jonas själv med handdessen tejpad i pannan hehe.

Vilken frisör går du till? Alltid så fin blond färg! 😊

Gulle, tusen tack! Efter vi var i St Tropez förra sommaren med bland annat Sophia som är Frisör på Ekman Hair på Nybrogatan så har jag börjat gå till henne, hon är såå duktig! Innan det gick jag till Jennifer på Bangerhead, och innan det till Sacha Juan. Mvh notoriskt otrogen friörkund. (Gräset är alltid grönare osv??? Hehe no it maybe isnt.)

Kan inte du berätta om hur du blev friad till samt vad du har för ring? Ct och vart den kommer ifrån, så vacker!

Hej, jaaa vilken rolig idé. Tror jag tidigare har berättat lite?!? Vi förlovade oss i Paris! Om vi säger såhär… jag höll ta mig fanken inte på att komma med planet hem till Stockholm pga mådde så jääädrans dåligt haha. Vi bodde på Hotel Costes, mysigaste hotellet och lite för trevlig innegård för ens eget bästa. Blev en å annnaaaaaaaannnn om man säger så heheheh. Jag ska skriva ett inlägg mer utförligt om ringen! Stenen är köpt via Kaplans Auktioner och jag tror att deras leverantör heter Diamantia, sedan har Jonas (med mycketttt hjälp av mig) designat ringen, som är i platinum och cutten är cushion med halo.

 

Välkommen tillbaka! Jag vill gärna kassera April.. blev lämnad av min man för 4 veckor sen gravid i vecka 26..vi har en dotter på 7 år och har varit tillsammans i 10 år. Dagarna går till att peppa mig själv att jag fan ska klarar av detta ensam. Men oftast vill jag bara.. skrika och gråta ! Tack för att du är tillbaka iallafall. Nåt ljus i allt jävla mörker. kram

Men fyfan vilket jävla svin!!!!!! Ger dig en miljon virala styrkekramar. En sådan man vill man fan ändå inte leva med vet du vad. Du är så mkt better off without him! YOU GOT THIS GURL I PROMISE YOU <3333 Och glöm inte: its always darkest before dawn. Solen kmr att skina på dig, hang in there <3

Hur mår du nu?

Åh, önskar att jag kunde bara SÅ BRA. Men tampas fortfarande med väldigt mkt ångest, dels pga corona, dels pga jag är hypokondrisk, och dels pga jag blev så sjuk i samband med förlossning. Jag blev verkligen dålig.. jag får sån ångest av att veta hur saker hade kunnat gå om jag tex hade bott i ett annat land. Eller jag inte hade så mycket  kontroller som jag hade. Vill inte tänka på det. Många av de jag träffar på typ bvc säger: men glöm inte att NJUTA nu bara gumman, njut av denna tid den kommer aldrig igen!! Och jag nickar och tänker stilla: det enda jag vill är att denna tid aldrig ska komma igen, det enda jag vill är att killarna ska bli större och att tiden ska passera. Försvinna bort i ett svart hål och aldrig någonsin bli till ett minne. Det enda jag ta mig 17 vill är att tiden aldrig igen är det den är idag. Men tack för tipset osv :))))) <3

 1. Så bra skrivet! Mycket igenkänning, tiden går fort och snart är killarna större och du har mer frihet igen 😍😍😍

 2. TILL DIG SOM BLIVIT LÄMNAD
  Vad ledsen jag blev av att läsa om dig som blivit lämnad när du är gravid! De finns ju verkligen inga bra tillfällen att göra slut me en partner MEN de finns ju mindre dåliga tillfällen!!! Du kommer klara de galant, även om de inte känns så nu och bakom nått hörn finns en fantastisk framtid för dig och barnen! Massa kramar <3

 3. Jag hade en hemsk förlossning med komplikationer och även förlossningsdepression med mitt första barn. Det tog lång tid innan jag sökte hjälp men sen fick jag bearbeta det som ett trauma. Tog lång tid och mycket psykolog- och läkarbesök för att våga bli gravid igen. Idag tänker jag på den tiden med lite sorg för vad jag missade, men tacksamhet för att jag bor i det här landet med all hjälp. Kommer dock aldrig komma över det utan har accepterat att det blev som det blev.

 4. Till dig som blivit lämnad <3

  Jag blev så jäkla berörd av din kommentar. Vilken vidrig situation och vilken skitstövel till man. Jag hoppas du har annat stöd runt omkring dig <3 Skulle du mot förmodan inte ha det tänker jag att det kanske finns att få på annat håll. Du ska inte behöva gå igenom det här helt ensam! Vet inte vad jag ska säga mer än en gigantisk cyberkram och jag hoppas att allting löser sig för dig!

  1. Jag fick ptsd av min förlossning. Känner igen lite av tankarna du beskriver. Jag skulle ta upp det med bvc och prata med deras psykolog. Jag väntade länge och det blev så mycket värre. Bättre att ta det direkt så det inte hinner bli så stort ❤️

 5. Tack <3 känner mig starkare för varje dag. Jag ska klara det här. Längtar tills jag fött min son så jag åtminstone kan ta ett fucking glas vin haha. Stor kram E

 6. Kul med frågestund! Här kommer ett gäng:

  * Hur kom ni på namnen till tvillingarna? Så fina och matchade!!
  * Har de några mellannamn?
  * Vid vilken ålder slutar man korrigera åldern när bebisar föds för tidigt?
  * HUR GOTT smakade ett glas bubbel efter att ha längtat en hel graviditet?
  Vilket plagg har du sett fram emot mest att kunna använda när magen försvann? Bild plz 😍

  Tack för bästa bloggen någonsin!! Så kul att du är tillbaka!

  1. Oj förvirrad amningshjärna här 😅 kom på att du svarade på frågor i inlägget, inte att du ville ha frågor.. jaja, nästa gång du svarar på frågor får du gärna ta med dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.