Midsommar-inspo

Hej Älsklingar,

Det är rätt så svårt att förstå att det är midsommar om mindre än en månad. När man tittar ut genom fönstret känns det mer som att man lever i en schizofren väderparodi, and i aint laughing you guys. Jag ser i alla fall väldigt mycket fram emot denna mytomspunna dag, som alltid för med sig både solskensskratt och spöregn. På midsommarbordet är mina bestående favoriter: Skagen på en ägghalva (utan gulan dock bcuz i cant deal with that moist) nykokt potatis med hackad dill över doppad i gräddfil, senapssill, löjrom + fint hackad rödlök och färsk sparris med brynt smör. Lykkis diggar nog mest köttbullarna, eller korven – my least faves med andra ord hehe. I år kommer vi fira med vänner fast under lite andra reformer. Ofta är man ju ett stort gäng, men i år blir vi bara några få, men det blir minst lika mysigt. Galenskapen i att vi dock är fler kids än vuxna, hahahah sorry ppl i guess am a huge part of that equation. Fördelen är ju att man verkligen hinner ta sig tid att prata med alla <3 MYS.

Jag har satt ihop två kollage med lite midsommar-inspo. Hade gärna haft på mig ALLES. Klicka på bilderna så hamnar ni på hemsidan. Gillar dock verkligen de 3 outfitsen jag har på mig nedan, som jag redan har här hemma i garderoben, men som aldrig fått lämna hemmet, hehe.

  1. Hej fina du!

    Här sitter jag nygravid och blir galen, är i de första veckorna och har ett bokat tidigt ultraljud på torsdag.

    Det är så mycket som händer, både i kroppen och i huvudet men utanpå är jag helt ogravid. Vi har inte berättat för fler än de allra allra närmsta (för att få stöd om det inte riktigt går vägen så att säga)
    Jag tänkte höra hur du hanterade de första veckorna? Hur undvek du det där glaset bubbel ute med tjejerna? Hur länge höll ni det för er själva? och bara allmänna tips

    MVH orolig tjej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *