Bebisdagar

Good day yall cuties,

Ah, önskar att jag hade något juicy att dela. Typ en inbokad resa. Ett planerat restaurangbesök. En utekväll. Nya skor som lyser i mörkret. Skvaller. Men sanningen är att jag har endera. Inga resor så långt ögat kan nå, och jag kan btw inte ens minnas senast jag förtärde en middag ute på restaurang. Jag är nästintill hundra på att det i alla fall senast skedde i månaden februari. Det har förmodligen aldrig inträffat tidigare. Bad for the books, good for the wallet, så att säga. Jag hade nästan lite glömt bort dagarna med bebis, men sedan när vi kom hem den 11 April från NEO var det som att öppna en gammal dagbok. Just det, det var ju såhär det var. Gånger 40 upphöjt till trettiotusen. Bebistiden är speciell, bebistiden med tvillingar är något annat. Tyvärr är jag en person som inte kan sova på dagarna, vilket för övrigt verkar vara alla barmorskors favorittips: ”Sov när bebis sover!” Ahhhhh, thank you for this lövely advice indeed.

Känner mig trött, kroppen kliar när jag ska sova på kvällen och jag och Jonas utbyter numera de flesta meningar med lite gråare tonläge, och lite högre stämma. Jag har helt slutat amma som ni vet, så vi flaskmatar dom stup i ett. De är seriöst hungriga next level. På dagarna sover de faktiskt mycket, och vid 20-21 börjar deras vakenperiod. Perfekt. Jag och Jonas tar vartannat pass, men ibland skiter sig det också. Igår matade vi dom mellan 22-23, och sedan somnade vi alla till 01.30, då Jonas gick på toa och väckte oss alla. Efter det stökade grabbarna till 03.30 och sov sedan två timmar, sedan vaknade de igen och jag och Jonas började typ bråka om vems tur det var. Minns det knappt för man gör ju allt i sömnen typ. Sen började Lykke skrika vid o5 så vi fick hämta in henne till oss vilket resulterade i att jag och Jonas satt i sängen med 3 ungar som skrek så att lampan skakade. Trodde ett tag att det var en mardröm, men sen insåg jag bara att det var livet. Varför har man bara två händer. Ett extra set could come in handy när man har 3 små barn samtidigt.

Ser klockan röra sig där uppe i högra hörnet på datan nu. Stressen. Hatar att stressa för att jobba in sömn. Vill surfa genom livet i strålande sol på ett hav som är lika smooth som ett smörpaket som stått framme över natten. Men ibland känns det fan som att jag åker inlines med stenar som fastnat under sulan i spöregn, motvind, hagel samtidigt som någon hostar precis när jag åker förbi (skräcken) Ahhh. Trögt. Och så måste jag ju duscha, städa, men låste jag dörren? Är plattorna av? Varför har jag ont i huvudet hela tiden och har jag ens ett par rena trosor? Vet ej på allt. Har iaf förmodligen inga rena underkläder med tanke på att jag har jonas kallingar på mig… Inferno av aaaaa lot of things. Imorn är det i alla fall sol och då ska jag lägga mig raklång på gräsmattan och titta på den molnfria himlen. Shit coulda been worse hurrni, på onsdag ska det regna. Godnattttt.

At least the lil munchkins are qt.

Och att smink existerar.

  1. Såg ett regnställ som Lykke hade på sig i leopardmönster, i ett tidigare inlägg. Är det från Nordbjörn? Verkar det bra? Nöjd? 😅☔️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *