Babyshower för Stina

Godkväll alla gullisar,

Imorse vaknade jag faktiskt rätt så utvilad, grabbarna somnade 22.30 igår UTAN skrik enda fram till 01.3o!!! You guys???? Helt underbart uppenbarligen. Det är ganska sjukt hur beroende man är av sin sömn? Vissa mer än andra. Personligen är jag en riktig sömntorsk medans Jonas verkligen är den personen jag känner som behöver minst sömn. Eller han behöver förmodligen lika mycket som oss andra, men han kan liksom gå på sparlåga läääänge utan att bli till atomer, hehe. En annan utvecklar ju munsår, finnar, hosta och psoriasis om man inte får sina iaf 6 goa… Hehe, tur man är olika!!! Iallafall, inatt somnade alltså grabbarna 22.30 och då släckte vi ner SNABBARE än ljusets hastighet för att arbeta in sömn. Klockan 01.30 vaknade dom och vrålade som små fågelungar. Jag hade då tydligen försökt byta bort mitt pass (det händer att jag gör det i sömnen hehe) men det blev ett solklart nej på den. Min matning tog ungefär 30 minuter (sjukt snabbt!!!) och sedan somnade dom om direkt. Någonstans mellan 2 och 4 måste Lykke kommit in och lagt sig mellan oss, för vid 04.00 vaknade de igen och skrek som de små gaphalsar de är på natten, och då låg hon där. Jonas märkte inte att dom skrek, för jag fick nämligen väcka honom och typ gasta i hans öra ”UPP DET ÄR DIN TUR…” varpå han ”Men det är väl din tur???” Man ba………. Check you watch man, tiden ljuger inte… Sedan matade han i ungefär 45 minuter och sov sedan igen tills alarmet ringde 07.00. Då går både han och Lykke upp eftersom han kör henne till föris varje dag, då the momager inte har körkort :))))) Och eftersom de ändå är uppe så matar han dom igen (HUR SNÄLLT) och låter mig sova tills de vaknar igen vid 09 ungefär.

Och då började min morgon. Jonas satt på trappen och hade ett telefonmöte efter han lämnat Lykkis.

Jag rostade tre mackor som ALLA blev kolsvarta. And as i laid them down in the paperbin, i slowly thought to myself; Do i not ever learn from my own mistakes? Ej godkänd i mackrostning direkt…. Övergick till något jag bemästrar. Min Foreo Nordics LUNA rengöringsborste, klick med APPRL! WOW. Älskar den. Den vibrerar i olika styrkor och lägen efter önskemål, och tar bort allt junk ur huden på en helt ny nivå. Ooooo the freshness.

I ett kick hoppade jag i kläder!!

SEARCHING MY BAG FOR DIIII HANDDESINFEKTION.

Mot Nobis för att överraska bästa Stina som är preggo med sin lilla kille nr 2! <3 Hon blev såå glad och överraskad.

Min fina vän! (SPOT DA HANDDESS….)

Åt en så smarrig kycklingsallad! De flesta av tjejerna unnade sig ett glas vin men jag är Ä R L I G T fortfarande alltså bakis sen vår fest i lördags så det fick bli en iskall lemonad av citron och ingefära. YUM!

Jag satt bredvid fina Janina, en tjej som jag träffade första gången för typ 15 år sedan och seriöst aldrig sett sedan dess tror jag, haha. Men hon var exakt lika trevligt nu som jag minns henne. Hon hade också förmodligen den snyggaste ”blöjväskan” jag någonsin sett hehe, det printet!! Var tvungen att ta ett kort för mina egna memoarers skull (…… HEJ JONAS LÄSER DU? FYLLER ÅR I SEPTEMBER)

Killarna var så snälla som vanligt, och när båda vakna lika clockwork samma sekund fick jag hjälp av goaste Linn!

Efter det såg jag att Micki hade vart på Yoga på instagram, medans jag passerade hennes jobb-port. Då slängde iväg ett mess om kollade om hon ville ta en kaffe, och det ville hon ju <3 Vi promenerade bort till spiltan och drack kaffe i skuggan och snackade bort en timme. Klockan 16 sa vi hejdå, och jag gick ett kvarter ner och hämtade min lilla Lykke.

Kort därefter kom Jonas, och jag och mitt favoritgäng gick ner till KMK för att avnjuta en isglass och bara suga in stan på sommaren. Som alltid när det blir över 20 grader luktar Stockholm varm asfalt. Älskar det.

Efter det åkte vi hem. Mamma kom förbi och vi grillade kyckling och tittade på alla båtar som guppade i kvällssolen. Hejdå Onsdag, du var ljuvlig indeed.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *