Innan regnet

Hej fina ni,

Sista dagen idag med sol innan regnet tar sig tillbaks till vår himmel. Känns dock helt bisarrt att vi levt i en nästintill tropisk värme? Uppgår temperaturen över 20 c på natten (vilket den har uuuuu guys) så betyder det tropisk värme. Hur sjukt? Sverige goes south of Europe mode. Men det har liksom vart mixed emos, samtidigt som det känns som världens lyxigaste väder och man är sååå happy, så fortsätter världen att marschera sin dystra marsch… Känns mer och mer som en mardröm som inte går att vakna upp från? Men det måste ta slut snart, allt gör ju det, inget varar för evigt, not even the shitty stuff!!!! Enda fördelen med att allt tar slut – allt tar slut. Jag har iaf haft en så underbar helg! Oavsett vad man gör när solen lyser, så blir det bra. Det mesta liksom rinner av en som annars kan kännas tungt. Så låt oss njuta av detta nu liksom, snart är det regn och tid för reflektion igen.

Atm står jag lutad mot köksbänken, och dricker en kopp mintte och lyssnar på mina tvillingar som snusar här bredvid. Mina små minipersoner. Om någon timme ska jag och Jonas båda två till Moses, Jonas naprapat, för utknäckning och knådning. Hans familj har gått till honom i urminnestider tydligen. Jonas sa precis att han var på Thomas (Jonas pappa) bröllop för några år sedan, hehe så I guess he’s something extra. Efter det ska vi käka lunch, för att sedan hämta upp lilla vildkattan Lykkis. Ikväll ska vi grilla kyckling och njuta av kvällssolen, kanske ska jag unna mig en riktigt smarrig läsk? Jag dricker faktiskt sällan det, men när jag väl gör det, blir det oftast cocacola zero. Finns det för övrigt något bättre botemedel mot bakfylla än saltvattenbad + en ICE MF COLD zero i ett glas med frostade kanter, perfekt skurna iskuber och citron surare än November månads väder. Dont think so!!! Fick förresten massor med frågor om detta set, och jag har sagt det förut men tåls att tilläggas igen. Köpt på HM och ni hittar det här klick, med apprl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *