Glad midsommar och mammamage

Hej godingar,

Ville bara kika in här lite snabbt (mellan skrik, tvätthögar som aldrig krymper, odiskade nappflaskor som stinker rutten mjölk med mera) och önska glad midsommar! Det verkar som att vi kommer att få årets pangväder? Jag kan knappt minnas när det stod en gul sol och ett gradantal över 15 c på midsommar! Det känns nästan lite som att vädergudarna kompenserar. Vi ber om ursäkt för vintern och våren, men här kommer solen. Jag hade hellre haft spöregn alla dagar hela året och -30 grader, än att pandemifan kom. Då hade jag bara käkat ballerina kex framför Netflix :))))) Och när partytarmen börjat suga (hehe you know it would) så hade jag smällt en taxi in till Ciccio’s iklädd Jon Snows snömundering, käkat pasta och druckit rödpang och sedan slängt mig i en taxi hem igen. Skitit i handdessen. What a life, huh? Känns nästintill overkligt.

Imorgon lämnar vi hemmet och åker mot Lidingö där vi ska fira tillsammans med Amanda, Micki och Sofia + familj. Det ska bli så mysigt. Bad i poolen, god mat och en sol som ler på en. Vad mer i livet behöver man liksom? Puss på er <3 mammamagen going strong on this bod, men det är okej. I den bakade jag Lykke, Mauritz och Malcolm och om det är betalningen så skattar jag mig lycklig! Ingen är perfekt, glöm ej.


 1. Hej!

  Om det passar och du vill hade det varit intressant att läsa om vad för saker ni behövt till tvillingarna och vad som skiljer sig från när ni hade ett barn.

  Tack tack 🙂

 2. Heyy, cheesy kommentar men: JO! Alla är perfekta. Du ser så otroligt välmående och glowing ut och i min mening är det höjden av perfektion! Om inte en mammamage är det finaste man kan bära så vet jag inte vad. Kram kram :))

 3. I mina ögon är du perfekt, mammamage eller ej! Du är vacker och JA, även din mage är vacker – tvättbrädan är ett påhittat ideal, tycker din mage är väldigt fin <3 och det säger jag inte för att jag också har en mammamage 🙂 men det har jag. Har också fött med snitt för ett tag sen och är både mjuk och har en konstig valk över ärret… men är inte så ledsen för det som jag trodde jag skulle vara. Lite störigt ibland man det får ta sin tid, så fint som du säger att den här magen har bakat mitt barn <3 magiskt. Undrar dock om ditt ärr är "platt" eller om du också har som en valk/bula ovanför som jag har? Undrar varför vissa får det och andra inte…

 4. Ja alltså denna pandemi har gjort mig galen! Och ångestfull och sjuk i huvet! 😱

  Går inte en timme utan att jag tänker på covid-19. Känner jag mig förkyld? Har jag inte lite ont i halsen? Brukar maten smaka så här? Känns det inte konstigt i luftrören? Nös precis dottern? Blir tokig!

  Analyserar alla situationer jag hamnar i, gick någon nära mig i affären? Hur handlar man utan att behöva ta en varukorg?

  Måtte detta få ett slut för det här är fan inte okej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *