Frågestund

Hej hjärtan,

Hoppas att ni har haft en underbar midsommar på alla sätt och vis. Nu har Lykke äntligen somnat här, samtidigt som jag hör tvillingarna gasta som två lunatics nere hos Jonas. Måste rycka ut och hjälpa till med de små kottarna nu, men hade ju liksom planerat för en långdusch + skrubb?? Är det oetiskt att smyga bort till badrummet här på övervåningen och unna mig duschen, utan att säga något? Känns fan inte rätt alltså. Får nog traska ner. Men! Jag tänkte att vi skulle köra en frågestund nu på Onsdag, så ställ era questions i kommentarsfältet så kör vi :))) Hinner jag ej alla kommer dem med veckan efter, för vill ha detta som ett stående format. Tycker det är mysigt! Ha världens goaste söndag nu gänget, eat da cake <33 puss

 1. Stort grattis till din fina familj ♡ Berätta om en vardagssituation du ser fram emot med barnen när de är äldre!

 2. Hur gör man för att få sova på natten med spädbarn? Mvh / en som håller på att tappa det totalt.

 3. Hej, såg att du tidigare hade en klocka från Tag Heuer. Det som ut som en Aquaracer i halvguld? Rätta mig om jag har fel haha… Tänkte bara fråga om du hade diamanter i din urtavla eller inte?

 4. Kan du inte berätta om hur det ”gick till” (ej själva produktionen menar jag alltså haha) när ni bestämde er för att försöka få barn? Var det ett hoppsan med Lykke eller väl planerat? Och tvillingarna? Tog ni ett djupt andetag och tänkte VI KÖR eller blev det bara?
  Så glad att du börjat skriva här igen, det är verkligen kul att läsa 👌🏼❤️

 5. Hej, jag tycker att din blogg är fantastik. Hur du ser på allt med glimten i ögat och bjuder på dig själv. Även om allt kanske inte riktigt blir som du tänkt dig tar du ett djupt andetag och ser det positiva i situationen och verkar ha tankesättet ”deal with it”.
  Jag är 28 år och har precis gjort slut med min kille efter 6 år tillsammans. Det har varit en berg och dalbana dessa 6 åren. Inte bara vårt förhållande, utan min mormor, som var min bästa vän dog i ALS för 3 år sen och precis efter det fick min pappa en dödlig cancer diagnos och dog för 1,5 år sen. Jag har på dessa åren inte bara blivit äldre för att jag fyllt år utan mognat ofrivilligt som person då jag fått ta ansvar som en 26 åring annars inte brukar behöva…

  Jag har alltid sett framför mig hur jag som 30-åring skulle ha man, barn och ett stabilt liv. Och har står jag ensam. Med ett jobb som jag verkligen tycker om men som tar all min tid och jag känner mig så vilsen. Och det är inte lätt att som 28-åring bara skaffa sig vänner så där. När man varit väldigt nere och sorgsen länge men nu känner att det väl fan borde vara min tur att vara lycklig. Vad kan du ge för tips till en 28-årig vilsen själ?

 6. Har du bestämt hur länge du ska vara mammaledig? Ska Jonas vara pappaledig? 🙂 Skulle du vilja jobba mindre på ditt andra jobb för att ha mer tid till bloggen/insta? 🙂

 7. Vad har du för drömresemål?
  Har du någon dold talang/partytrick?
  Vad är det bästa med att ha barn?
  Ditt bästa tips för att hålla kärleken och romantiken vid liv i sitt förhållande?
  Vad hade varit din drömdejt?
  Hade även varit roligt att få fler inlägg som Jonas skriver eller inlägg om hur du lärde känna dina närmsta vänner.
  Kram och tack för en härlig blogg!<3

 8. Hej! Har precis hittat din blogg och tycker den är jätterolig och bjussig! Jag är själv gravid med tvillingar och vill såklart veta allt om förlossningen! I vilken vecka födde du, hur stora var pojkarna och hur var de första dagarna/ veckorna? Nu verkar det som att ni har hittat en fin harmoni i spädbarnskaoset:)

 9. Två barnfrågor (har en liten bebis hemma)
  Hur hanterar du bebisskrik? Alltså det där skriket när dom är SÅ ledsna. Och man inte vet varför. Det skär ju i hjärtat på en och jag får fullt stresspåslag. Hanterar inte det bra känner jag.
  Hur tänker du kring mängden ersättning du ger? Jag ammar men har börjar komplettera lite med ersättning på kvällen då hon inte verkar bli nöjd/mätt. Men hur tänker man kring mängden?

 10. Hej!

  Har en son på 2,5 år och väntar tvillingar i augusti. Därav flera frågor kring familjelivet/barnen.

  Vilka är dina bästa praktiska tips på hur man får ihop vardagen, allt från sömn till att ha tid med alla barnen, hinna äta osv? Vill även gärna höra mer om förlossningen och hur en vanlig dag hos er ser ut med rutiner 🙂 det är verkligen superkul att läsa dina texter eftersom du är så öppen och härlig!

 11. Hej!
  Har en son på 2,5 och väntar två killar till nu till augusti.
  Har ni gjort nått särskilt för att få Lykke att anta rollen som storasyster, och acceptera att det kommit två små nya som stjäl massa uppmärksamhet?
  Tips på måste prylar när man får tvillingar? Och prylarna som är sjukt överskattade och onödiga?

 12. Ingen direkt fråga, men något du kanske kan svara på <3. Jag har en tendens att falla för äldre och stökiga killar. Jag är 23, student och i ett stadie i mitt liv balanserar mellan två världar där jag känner mig så ung men också så vuxen. De är oftast 30+ med fina lägenheter och jobb, och jag bor fortfarande hos föräldrarna över sommaren då jag pluggar i en annan stad. (Något helt normalt, men som får mig att känna mig sååå liten).

  Jag dejtar en kille just nu och har jättekul med honom men efter ett tag vet jag att jag kommer finns mig själv i det destruktiva beteendet där jag börjar saker för hans skull och inte min egen. Jag blir även stressad över hur mycket han åstadkommit i sitt liv och förbannar mig själv för att inte vara bra cool nog, skön nog eller vuxen nog för honom.

  Sorry för att detta blev så långt – men hur jobbar man på detta? Det är ju tydligt att dessa män är dåliga för mig – men att lära sig älska sig själv och bli mer snäll mot sig själv när självkänslan sviker en efter så många snubbar det aldrig blivit något mer med.. Vad gör man? Har du något tips? Tack för en alldeles fantastisk blogg!

 13. Helu snyggo!
  Såg förut att Lykke åker framåtvänd i bilen, hur kommer de sig? Tänker mest på att tråkiga risker med vad som kan ske! Och hur funkar de me ”vanlig” bil me 3 små? Känns ju som att buss skulle va de lättaste (och osexigaste) alternativet!
  Puss & tack för en magisk bloggi

 14. Hej, jag har också gjort snitt och stör mig på valken ovanför snittet… undrar hur ditt snitt ser ut? Är det ”platt” eller har du nån svullnad, valk, utbuktning där snittet är? Och är din mage fortfarande lite svullen och buktar ut, eller har den dragit ihop sig? Det har gått 2 mån sen mitt snitt och min mage står fortfarande ut en del så jag kommer inte i några av mina gamla byxor.

 15. Hur känns huslivet än så länge? (Jag själv får lite lätt ångest över att se oss i vår lägenhet på 80 kvm under de varmaste månaderna, älskar huslivet även om mer praktiskt såklart…) Vet att ni bara bott där den gottigaste tiden men ändå 👍🏻
  Är du tröttare eller piggare än vad du föreställt dig med twins?
  Ser även jag fram emot förlossningsberättelsen 😁
  Tack för ärligaste och härligaste bloggen 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.