Frågor med Steffi

Stort grattis till din fina familj ♡ Berätta om en vardagssituation du ser fram emot med barnen när de är äldre!

Tack goding! Ooooohh som jag längtar. Jag har tidigare sagt det men jag diggar verkligen ej spädbarnsåren. Skrik, stökiga nätter och en kommunikation som är minst sagt under all kritik va. Jag har ett scenario: Vi är på en resa. Havet är turkost och solen går aldrig ner. Det finns glassbarer i vartenda hörn av hotellet (Nope, jag är ingen ”hyra hus” person har jag insett. Fyfannnn, haha. Jag föredrar min säng nybäddad varje morgon och att nattsnackset levererat till sängen endast är ett call away, you with me.) och Lykki, Marre och Malle käkar icecream tills det sprutar ut ur öronen på dem. Dom är glada varje minut av dagen och jag glider runt i en härlig sarong med tillhörande bikini och läser en bok, + sippar på en capuccino, när jag känner för det, men pratar egentligen mest med Jonas om hur fan vi överlevde spädbarnsåren. Vi äter middag ihop (meaning de sitter still på sin stol….) med kniv och gaffel och pratar om framtiden. Jonas frågar alla barnen i turordning vad de vill bli när dom blir stora, och dom skrattar och svarar: men pappa jag är juuuu stoooor. Hjärtat blir varmt. Om dom bara visste.

Hade ni andra namn i åtanke till barnen? Så fina namn alla tre!

Thank you <3 Jaaa, på Lykke hade vi även Mika, det är de enda jag minns? På grabbarna hade vi: Adrian, Nicholas (men min kompis son heter det) och William. Hade fler men kmr ej ihåg?! Näre e rätt så ere lätt.

Vad jobbar du och Jonas med? Vad har du för intressen?

Jonas har grundat Consector tillsammans med sin partner Pontus, som är en plattform som erbjuder de bästa lånevillkoren, genom att konkurrensutsätta bankerna, för bolån och privatlån. Jag arbetar som Head Buyer på ett svenskt skoföretag som heter Swedish Hasbeens. Jag är ingen sporttjej tyvärr! Jag gillar att dansa, åka skidor, bada och chilla hahahah. Men lovat jonas att jag ska börja spela golf så vi kan utföra något annat än att sippa rosé, sedan när vi flyttar till Sydeuropa när vi är pensionärer.

Matchyyyy efter laser i pannan hehe.

Hur gör man för att få sova på natten med spädbarn? Mvh / en som håller på att tappa det totalt.

Du delar ansvaret med din man på natten och lägger upp en plan. Mitt upplägg ATM. Hålla dem vakna till typ 21.30 iaf och då är dem rätt ledsna för de vill sova, sen somnar de och vid 22.30 kör jag DREAMFEED i sömnen. Dvs pressar i dom 90 ml var innan vi släcker lampan, och låter de sova vidare.

Hej, såg att du tidigare hade en klocka från Tag Heuer. Det som ut som en Aquaracer i halvguld? Rätta mig om jag har fel haha… Tänkte bara fråga om du hade diamanter i din urtavla eller inte?

HEY. Yes, det stämmer! Jag fick en Tag Heuer av mina föräldrar när jag tog studenten (mina två systrar fick likadana också!) och det var en Aquaracer i halvguld/stål och yazzz jag hade diamanter i urtavlan. Det var exakt denna: klick!

Vad har du för drömresemål?
Har du någon dold talang/partytrick?
Vad är det bästa med att ha barn?
Ditt bästa tips för att hålla kärleken och romantiken vid liv i sitt förhållande?
Vad hade varit din drömdejt?
Hade även varit roligt att få fler inlägg som Jonas skriver eller inlägg om hur du lärde känna dina närmsta vänner.
Kram och tack för en härlig blogg!<3

1) Franska Polynesien

2) Jag kan sjunga

3) Att någon älskar dig ovillkorligt

4) investera tid, tala snällt till varandra, gå på restaurang, lyssna, säg som det är, unna varandra egentid, var nära varandra och fysiska.

5) Allt med Jonas. Men har en fabläss för LYX (hahaha fyfan hatar mig själv för jag sa d men jag är bara ärlig. Härliga restauranger eller smycken som glimmar tackar man ej nej till. Eller resmål där solen går ner i vattnet och moln inte existerar.)

Jonas ska gästspela snart!!! Stay tuned <3 TACK!

Har du bestämt hur länge du ska vara mammaledig? Ska Jonas vara pappaledig? 🙂 Skulle du vilja jobba mindre på ditt andra jobb för att ha mer tid till bloggen/insta? 🙂

Jag kommer vara mammaledig fram till Augusti 2021 då jag tänker att grabbarna ska börja föris! Då är dom 1 år och 4 månader. Jaaaaaa tanken och förhoppningen är att jag kan lägga ALL MIN TID (fattar ni eller hur drömmigt???) på er och köra mitt eget race. Fingers crossed. Jonas är pappaledig ISH nu, men jobbar oxkså. Han kommer inte vara mer pappaledig än han är nu, men det är helt lugnt för mig!

Kan du inte berätta om hur det ”gick till” (ej själva produktionen menar jag alltså haha) när ni bestämde er för att försöka få barn? Var det ett hoppsan med Lykke eller väl planerat? Och tvillingarna? Tog ni ett djupt andetag och tänkte VI KÖR eller blev det bara?
Så glad att du börjat skriva här igen, det är verkligen kul att läsa 👌🏼❤️

100% planerat! Checka mina tidigare frågor med Steffi, där berättar jag allt! Asså med tvillingarna var det kaaaaaos, vi visste ej hur vi skulle göra. Om vi skulle behålla. Jag var så knäckt. Men sedan såg jag liksom mer och mer gåvan i vad som faktiskt växte i mig! <3 PUSS och tack!!!

Hej, jag tycker att din blogg är fantastik. Hur du ser på allt med glimten i ögat och bjuder på dig själv. Även om allt kanske inte riktigt blir som du tänkt dig tar du ett djupt andetag och ser det positiva i situationen och verkar ha tankesättet ”deal with it”.
Jag är 28 år och har precis gjort slut med min kille efter 6 år tillsammans. Det har varit en berg och dalbana dessa 6 åren. Inte bara vårt förhållande, utan min mormor, som var min bästa vän dog i ALS för 3 år sen och precis efter det fick min pappa en dödlig cancer diagnos och dog för 1,5 år sen. Jag har på dessa åren inte bara blivit äldre för att jag fyllt år utan mognat ofrivilligt som person då jag fått ta ansvar som en 26 åring annars inte brukar behöva…

Jag har alltid sett framför mig hur jag som 30-åring skulle ha man, barn och ett stabilt liv. Och har står jag ensam. Med ett jobb som jag verkligen tycker om men som tar all min tid och jag känner mig så vilsen. Och det är inte lätt att som 28-åring bara skaffa sig vänner så där. När man varit väldigt nere och sorgsen länge men nu känner att det väl fan borde vara min tur att vara lycklig. Vad kan du ge för tips till en 28-årig vilsen själ?

Åh, vill bara krama dig. Fan vad livet inte är rättvist. Oavsett så tror jag på att det bara kan bli lättare härifrån, och även om du kanske ibland helt vill deppa ihop så är det du som bestämmer över hur ditt liv ska se ut. Hur du väljer att se på det, och vad du väljer att Göra av nästa dag. Ta fan en dag och bara gråt, krossa glas och skrik. Och gå vidare. För man måste göra det, oavsett hur piss allt är. Ingen kommer liksom tacka dig för att du väljer att stanna i misären, förstår du hur jag menar. Förlåt om det låter hårt. Angående din kille, han var inte rätt för dig im soooo sure! Försök njut av att bara rå om dig själv och ge dig utrymme att hitta det du tycker är kul! Du är ung, frisk och har livet framför dina fötter. Försök se det så, även om jag inte ens kan föreställa mig smärtan med din mormor och pappa, går det att finna glädje i de stunder ni faktiskt hade? Jag vet inte, men vad mer kan man egentligen göra än det? Allt kommer bli bra, lovar. Puss!

  1. Vilket roligt inlägg, bra frågor och du har alltid så vettiga och personliga svar, så underbart sätt att formulera dig på😀🤩

  2. Gud, verkligen inget fan av spädbarnstiden själv 😂
    Har nu en treåring och det är fan bästa jag upplevt! En pratsam, rolig, social lite människa som upptäcker världen – att hantera trotset är 100% lättare än skrik, mat, bajs -perioden 😂🙂 En treåring som äter själv, sover bra, får att prata med, Inte är omständigheter livsfara – det är livet!

    Kul tycker jag det blev vid två års ålder 😉 MEN nu ”börjar vi om” trots det med en lillebror om ett par veckor 😂😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.