Som en enda lång dag

Hej godingar,

Mina dagar har flytigt ihop completely, jag vet bara att jag åkt a hell of a lot of båt och badat mucho pga brandrisk inombords annars. Kommer vara helt tom när regnet kommer på måndag, för jag bränt sönder hela endorfinförrådet dessa soliga dagar. Men det får vara så. Kanske är detta den enda tropiska hettan vi får denna sommar? Vi kör en repeat idag med och åker ut med båten och njuter av att kunna bada loss utan att behöva frysa sönder av köldfrossa efteråt. Låt oss kolla på mina dagar.

Dagen började så glatt i tisdags med att Lykkis ville hålla tvillingarna i handen, Malle dock ej överförtjust.

Mamma went deeeeep down in the closet. Hittade en gammal hatt som jag tyckte var rätt göllig och ha med sig på minivacay.

Vi begav oss ut till vårt favvoställe, Saltis. Jag har ju som tidigare nämnt bott i Solsidan, och Jonas har typ växt upp på Älgö där hela hans släkt bor/har landställe. Första stoppet Holmen ofc.

Jag åt gravad lax med dillstuvad potatis. Sommar på en tallrik.

Min mamma anslöt också, myset!

Sedan tog vi en liten båttur till Napoleonviken och chillade lossssss som sig bör.

Min drömsnubbe!!!! Gotcha

Efter turen begav vi oss hem till Chrisopher & Sus som är Jonas kusin. Vi har fått låna deras hus medans dem är på sitt landställe på Gåsö, som ligger precis på ön mitt emot. Jag och Jonas älskar att umgås med familjen. Vi har så satans kul. Både med min, hans och alla hans miljoner släktingar haha.

Utsikten är BRUTALES.

Sofia, Carl och Bernard anslöt för middag i solen.

Dessförinnan hann vi med ett litet bad.

Dinnerlocation.

Soffan och Mamma.

Lykke och Bernard <3 Asså dessa tvåååååå. Berra hade sagt till Sofia att ”Mamma, jag är kär i Lykke…….” Asssssssåå hjärtat smälter samtidigt som man känner lite med Berra PGA Lykkis är ju min dotter dvs THE MAINTENANCE IS HIIIIGH.

Min mamma och Jonas pappas fru Emma <3

Carloz Santoz och Jonkabonka!

Min mamma är så OTROLIGT vass i köket. Allt hon lagar är magi, man käkar liksom sönder sig.

Jag och Sofffffiiiii.

Igårmorse badade vi såklart what else is newwww.

På kvällen tog vi båten till Dalarö för att käka på Solsidan. Det är Douglas pärons resto som är helt beyond underbar <3

Solen gick liksom aldrig ner?

Mamma och Emma, det är så roligt att dessa två hittat varandra. Jag träffade Emma första gången 2016 när jag och Jonas var i Zambia och hälsade på Jonas pappa Thomas, som bodde där med Emma. Det var en sjuuuuuuk resa lemme tell ya. Safari är det absolut roligaste jag vet.

Dom bästa jag vet, knattarna out of pic dock <3

<3

Vi delade på lite smårätter. Dom rökta räkorna med aioli??? HELLO <3

Lykke somnade i sin yoyo vagn vid 21 medans vi åt dessert och tittade på solen som försvan ner i vattnet.

Sedan brände vi hem i en rasande fart. Båtturen hem är den bästa typen av båttur.

Solen bokstavligen brann vid horisonten.

Thomas, Jonas och jag. Thomas är den absolut roligaste jag känner, inte ett öga torrt när han drar igång.

  1. Ser underbart ut🌞 Skulle vara roligt att höra mer om er resa dit när ni hälsade på J pappa och E. Önsketips🤗 Låt din mamma gästköra ett inlägg som J, berätta om sig själv, svara på frågor om dig och ge top 5 recept😀

  2. Sjukt ändå att man kan se ut som du gör så kort tid efter att ha fött tvillingar!!! Själv hoppas man på att kunna gå tillbaka till gamla kroppen om ett år i alla fall.

  3. Hej!
    Hur gör ni när ni lägger Lykkis i vagnen ute på kvällen? Lyfter ni över henne sen då? Funkade detta även när hon var liten bebis? Och vad gjorde ni om hon vaknade ute i vagnen?
    Vill så gärna pröva detta med min 8 mån bebis men vågar inte pga rädd att fucka upp hela natten hehehhee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *