Övriga bilder från helgen och en Tisdag i spöregn

Tjenamors gänget,

Yours truly här med nervryckning i vänsteröga. Idag är man trött och klen. Vissa nätter är most def bättre än andra, och gårdagen – lets just say i have slept better. Jag kör som vanligt passet mellan 2-3, dvs när man är som tröttast hehe. Men vad gör man inte för sin älskade snubbe!!!! Nämen, måste verkligen säga att J hjälper till otroligt mycket i vårt förhållande, det underlättar verkligen min vardag! (Igår tex, då kör Jonas in mig till Ulla Winbladh med tvillingarna när jag ska på lunch med mina vänner, för han vet att jag verkligen inte rent psykiskt orkar åka kommunalt med rådande virusskit etc.) så när han säger att det är tungt för honom att ta det passet – självklart ställer man upp! Idag ska jag inte göra ett jota. (kul ord, visst?) Jag ska svara på resten av era frågor från förra veckan lite senare, och förväntningarna är att kanske kunna se en mysig film ikväll! Film är verkligen något jag älskar, avkoppling på hög nivå, (min favorit genre är SCI-FI) men det är en aktivitet som helt och hållet eliminerats från mitt liv… Barnen först, mannen och vänner, sedan lägger jag mycket av min övriga tid på er. Bloggis och insta. Men så är det väl med allt här i livet, man måste prioritera. Okej, låt oss gå igenom det sista av helgen, samt gårdagens mysiga häng!

Jag har spelat in ett samarbete med Twistshake.

Jag har ätit en löjromstoast på Älgö med Malle i knät, som var helt sinnes, tillagad av the one and only: min mamma.

Jag har ätit ytteligare smarrig mat tillagad av the momager. Bakad rödingfilé i en sommarsymfoni.

Jag har badat från bryggan.

Jag har ätit biff Rydberg.

Jag har åkt båt med Familjen Zetterqvist.

Jag har ätit lunch på djurönäset.

Jag har slitit av mig håret pga dessa söta små VILDkattor.

Jag har ätit gravad lax med dillstuvad potatis och drömt om framtida resmål. (Carl tycker det är högst rimligt att jag vill åka till Franska Polynesien eftersom det ligger e.xa.k.t så långt bort man possibly kan komma från detta land…. heheh you kno it!)

Jag har spenderat tid med Sofia.

Jag har suttit brevid Jonas, medans Lykke sov.

Jag har frågat mamma om hon är påväg ut till oss på Älgö, och hon har svarat att hon är busy sippin på Hallwyllska.

Jag har fått en selfie också!

Jag har suttit i ruffen med Lykke och mina tvillingar.

Jag har tagit selfies.

Jag har chillat vid ett träd.

Jag har delat på en sillbricka med Micki och Soffi.

Jag har ätit en ceasarsallad som var 100 poäng allt utom kycklingen som var exakt 0 poäng och supertorr. Jag sa till snällt när servitrisen frågade mig hur det smakade, för det tycker jag är på sin plats, och efter ett tag kom hon tillbaks och sa att kockarna höll med, så de bjöd mig på den.

Jag har suttit bredvid Soffan på UW.

Jag har promenerat med Micki i spöregn.

Jag har matat…. Mauritz tror jag hahaha.

Jag har tvättat händerna NOGA.

Och så har jag slutligen varit tacksam över att dom två är mina vänner.

  1. Alltså! Bilden på dig och Sofia på Ulla Winbladh är ju 100% Blair Waldorf och Serena van der Woodsen i gossip girl!!! Så likt! Superfin bild 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *