Gymmasiepersona, Rutiner och Flytt.

God eftermiddag,

Att skriva här igen känns lite som då när man var 16 år och hade jagat solen och köpt nya slitna jeanskjolar på gul och blå, inför den där dagen i augusti när man återigen öppnade trädörren och gick in i klassrummet. Minns den lukten? Förväntan, öppna fönster i alla väderstreck och typ en miljon olika shampoon som möttes i någon form av identitetssymfoni. Vem tror ni jag var i klassen? Försöker dröna ut det själv, men vet typ inte riktigt. Kände dock ofta faktiskt att jag inte passade in, jag umgås inte med någon från gymnasiet idag och har i princip inte kontakt med någon heller.

Idag började Lykkis på föris igen. Hon har tidigare gått på månen men började idag på Solen, där de stora barnen går på hennes föris. Shit, det känns liksom som det var igår vi drog henne frenetiskt på parketten på Styrmansgatan v.a.r.j.e dag för att få henne att somna. Måste ha promenerat till södra Spanien i den lägenheten. Det är såhär i efterhand man kan se tillbaks på saker och ba what the fuq was i even up to? Mina tvillinggossar är seriöst rena motsatsen. En sak jag lärt mig är dock att identiteten lyser igenom redan nu. Bara för din grannes barn somnar 18.00 och sover till 07.00 behöver inte det betyda att hon har årets pli på sina rutiner, utan det handlar mycket om personlighet och individuella behov. Så dont beat yourself down. Jag har ändå 3 kids (hehe så kan faktiskt ta på mig den hatten..) och jag kan säga att så lite effort vi lagt på att få sådana bra rutiner på grabbarna handlar helt om att dom är vitt skilda individer som har helt olika energinivåer och persona än sin syrra.

Vi har även bestämt att vi ska flytta. Det är liksom ingen stress, men från och med hösten kommer vi sälja vår lägenhet och börja kika på hus. Det är svårt det där med att leva i någon annans hem och möbler och samtidigt försöka hitta sitt inre zen och lugn. Jonas tycker inte jag rår om hemmet på det sättet jag brukar, men för mig är det svårt att ens köpa en blomma då jag inte vet ens vilken typ av vas som finns i skåpen om ni förstår hur jag menar. Så JUPP, we moving och JA, the houselife got the best of me. Kommer sakna stan massor men vad fan ska man göra då när jag har 3 ungar. Inte direkt sugen på att bygga en attefallare i Humlan right next to det där skeppet ni vet, hehe. Till en början hade vi bestämt Saltis, men nu har vi fallit för ytterligare grupptryck och drar till Lidingö då typ alla våra vänner bor där/kommer flytta dit. Kommer kännas lite snopet och missa allt spontanthäng pga man är en envis jävel och håller sig till sitt ord bara för att. Äh, så mycket prestige har inte denna morsa who even got time for that kinda commitment? Sagt ord ligger eller hur fasen var det man sa, hehe inte direkt.

Hoppas ni har saknat MIG, för jag har saknat ER. Och nu är det back to basics så lets do this?!?!?!? Är ni med eller HIHI. Puss hej från er tjej, STEFAN.

 

    1. Håller verkligen med!! Ska sägas att jag är 35 år och läst bloggar sen man hade modem så är gammal i gemet men ändå impad och älskar denna blogg 🙂

  1. Saknat dig!! Kikar in här x antal gånger per dag för att se om du har uppdaterat och äntligen är du tillbaks! Sveriges bästa blogg – LÄTT!! Massa kramar

  2. Hej! Jag och min kille kommer köpa lägenhet på Östermalm och er lägenhet ligger i rätt storlek och prisklass.
    Hur stor är er lägenhet på Östermalm, hur många rum & vilken våning är den på? Kommer även spana in hemnet när den väl är ute där 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *