Att vara mamma men också vilja vara Steffi

Hi People,

Idag är en så bra dag, vaknade återigen utvilad efter endast ett uppvak vid 05 glad och taggad på dagen. Idag fyller både Philippe och Micki år, och det ska givetvis firas med både tårta och bubbel. När man påkallat två barnvakter inför kvällen, då vet man att shit is real man. Hehe, närå ska inte in i kaklet men ser fram emot min första middag ute på stan utan tvillingarna, utan mina vänners bebisar – bara ett gäng vuxna som kan prata till punkt SAMT även har möjlighet att tänka efter innan man hasplar ur sig ett svar. Eller ännu värre, inte hinna svara alls pga ens barn fått vittring på en stissig hund på andra sidan gatan eller något…

Igår var jag och Micki och plåtade lite inför ett samarbete med By Malina nästa vecka, som ni kommer få följa med på. Mer info om det om kort, men tror att det kommer att bli sjukt kul. Så impad över Mickis proffsiga inställning till jobb i kombo med barn. Haha en annan är ju rookie och mer åt det nippriga hållet, men den kvinnan bara löser och levererar på ett sjukt prestigelöst sätt, även när det stundtals är lite körigt! Jag hann btw fixa brynen dessförinnan (praise da looord) tycker verkligen mörka bryn gör sån skillnad för ansiktet. Det ramas in på ett tjusigt sett och även om man inte har smink så ser man faktiskt rätt (obs RÄTT) fräsch ut. Jag gör mina på Aktiv Hudvård och går alltid därifrån lika nöjd varje gång. Nu ska Jonas bränna in till stan och hämta Lykkis på föris, sedan ska vi på kalas till Philippe för att sedan åka hem till Lova och min mamma som hjälper till med barnen ikväll. Ni som har möjlighet till barnvakt – snälla ta den hjälpen. Jag är världens bästa mamma till mina barn 7 dagar i veckan även fast jag har hjälp 4 av dom. Det är ingen tävling om vem som lägger mest minuter på sina barn, utan det handlar mer om att alla ska må bra och ha energidepåer som gör att även de mest jobbigaste skriken faktiskt känns ok. Dont be hard on yourself. Puss.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *