sprängfulla bilar

Hola Chico y Chicas!

Hoppas att ni har haft en gosig helg i solen, det har jag verrrrkligen! Vi har vart ute och flängt sedan i torsdags. Kände igår när vi landade hemma med 13 kg smutstvätt, två ledsna bebisar, samt Lykke som somnat i bilen vid 20.00 för att vakna hemma HYSTERISK pga att hon vill ha kyckling med bambuskott att – ok vi kanske ska ta det lite chill nu med hemestern. Asså bara den energin som går åt att packa till 5 individer….. Seriöst vår bil är STÄNDIGT så sprängfull med junk (vagnar, sängar, vällingmaskiner, flytvästar och fa-an och hans moster.) att förmodligen en mindre stad hade kunnat byggas på endast vår packning. Jag har hursomhelst haft en helt fantastisk mix av roligheter i helgen så nu ser jag verkligen bara fram emot att ta det jättelugnt, vara hemma, gå promenader, vila, dricka loadz of water och samla d-vitamin. Älskar verkligen kontrasterna i livet,får så mycket energi av mina vardagar, det är ju dom som gör att helgerna känns lyxiga!

Vi kör en liten recap av helgen imorgon förmiddag med massa bilder. Senare på kvällen ska jag och Micki köra en live hos By Malina på instagram, klockan 19.00, där vi visar upp massa härliga plagg och svarar på era frågor! Vore så kul om ni kikade in och bombade oss, haha. Kommer också lite surprises :)))  Nu ska jag dricka te cause im all about that nightvibeeee, hörs snaaart.

Jag och Amanda satt bredvid varandra på Hofen, and as you can tell lånade jag hennes deeeep wave curly plattång pga vem gillar inte våfflat?! Nä just d. Puss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *