Helgen

Hej hjärtisar,

För någon vecka sedan kändes det typ som att sommaren var slut. Solen hade liksom checkat ut med värmen och jag började vänja mig med tanken att behöva börja frysa igen. (my worst state of mind) Seriöst, juli månad måste vart sämsta juli sedan dinosaurietiden? Absolut att juni kompenserade men seriöst jorden, vi lever med ett mördarvirus som stör fram på gatorna som osynliga dementorer. Ge oss lite värme eller? På tal om Covid, så har jag inte tagit upp det på länge på grund av att jag orkar ärligt talat inte. Jag har inga antikroppar och har då förmodligen inte haft sjukdomen. Jag har absolut inga planer på att få det heller, och lever dagligen med rätt mycket ångest som gnager ner mig. Tycker truly att det känns fan hopplöst vissa dagar, men jag försöker ta en dag i taget och lugna mig med att oavsett är vi lite närmare slutet på denna skit. Jag tänkte att vi skulle kolla på min helg istället, som började i Torsdags med Mickis födelsedag.

Redo för att fira Mickis 31 årsdag, wohooo!

Vi skålade i iskalla bubblor på balkongen. Vinden var liksom ljummen och sådär PERFEKT, no need for a jacket.

😛

Två vackra!

När Sofia gifte sig var både jag och Amanda tärnor med samma frippa, och Jonas tog fel på oss hela kvällen hahaha.

Carl, Shoan, Damon och Jonas.

The worldzzz your oysterrrr. Ostron till förrätt är aldrig en dålig idé.

Sedan åt jag och Sofia en hel varsin hummerrrrr it was indeed delish. Tycket hummer verkligen är FEST. Man blir liksom taggad på något sätt haha.

Vi avslutade med sång, dans och hotshots! Gulligaste födelsedagsbarnet. Hurra!

I fredags skulle vi åka båt med min familj <3 Här med min lillasyster Alexandra <3

Det var sjukt mycket folk på öarna, men alla höll bra med avstånd. Vi åt sååå smarriga caesarsallader till lunch som min syster hade gjort från scratch pga she knows i <3 that sallad. Alex är kock, så ni förstår ju nivån.

Min svärmor Maria <3 och Jonas.

Min mamma var också med <3

Vår båt Cranchi.

Boatlife is my best life.

Jag och Alex! Sådan vacker liten mini. Alexandra är väldigt lik mamma, jag är en kopia av pappa.

Mammas bebikatt…

…Lykke <3

Vi åkte till motorverkstan för att käka middag innan vi begav oss hem.

Alex åt burrata till förrätt, som var beyonderzzz.

Jag åt en lobsterroll till förrätt, och fish n chips till varmrätt som jag glömde fota. Ser ni immat på glaset eller? It was goooood. Vid 22 började det skymma och då tömdes hela uteserveringen på människor, och alla gick mot sina båtar. 100 poängs kväll!

Vi sov på Älgö på Jonas mammas landställe som känns som en safarilodge. Helt underbart. På dagen åt vi en smarrig räksallad till lunch, med Jonas mormor Britt som jag glömde fota. På kvällen grillade vi kyckling och somnade sött vid 22.

Hann med en selfie med Mauritz. PEEKABOO MAMMA.

Varför är du så gullig?

I söndags åkte vi båt med familjen Panahi till Idöborg.

Det var helt lä vid stranden och efter lunchen vågade både jag och Amanda oss ner i havet för ett litet dopp <3

Två gulliga!

Avslutade helgen med lille Malcolm i famnen <3 Puss och tack!

  1. Ett tips är dill på ceasarsallad, det är oootroligt gott! Tycker fö att dill i korvstroganoff också är ett måste!
    Hoppas du får många härliga, soliga och lugna augustidagar!

    Kram

  2. Hej!

    När kommer inlägget om tvillingarna och deras rutiner upp? Har själv tvillingar som är åtta veckor så jag är lite nyfiken på hur ni har lagt upp det med sov och matrutiner. Ammar du eller ger ni bara ersättning? Hur får ni dem att sova hela nätter? Och hur fungerar er ”dream-feeding”? / Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *