Harmoni

Heeej snäckor,

Igår somnade grabbarna som vanligt vid 23 och Jonas gick upp vid 6 och matade dom, så kanske håller detta lilla genidrag i sig?! Wowowow. För er som frågade i kommentarsfältet så rapar vi dom inte efter dom har ätit. Det kanske låter märkligt för er som är vana att göra det, men för oss har det aldrig varit ett problem and im not digging into that any deeper hehe, utan lämnar det så i och med att det rullar. Vi matar dom alltså i sängen när dom sover, och inte i våra famnar. Någon frågade även om varför vi ej lägger dom i sängen direkt när dom deckat typ vid 21 ish och det är en sjukt bra och mkt rimlig fråga jag inte har något svar på. Vi är alltid på nedervåningen och då har det bara blivit så att vi lägger dom i sina små sovsttolar.

Idag har jag haft alla 3 barnen själv pga Jonas skulle på något event med jobbet så han behövde lämna hemifrån typ 06.30. Jag hade inte mage att slita upp Lykke då för att vara på föris klockan 07 helt ensam typ, när jag ändå var hemma. Där går gränsen för mig lite, hade inte med gott samvete kunnat sova vidare och ha det vaggande in the back of my mind. Är ju inte 80 år ännu, så det är bara att GASA på hehe. Jag och Lykkis vaknade istället lugnt vid 07.45 (killarna sov vidare till typ 9) och mös i soffan. Sedan vid 13 kom pappa förbi och vi promenerade bort till Wärdshuset för att käka lite lunch, och av en slump messade mamma och sa att hon var påväg till oss för att säga hej till kidsen, så hon anslöt också på en kaffe i solen. Mina föräldrar är skilda, och skiljde sig när jag var 4 år. Har inga minnen av att dom har varit ihop ens really, but theyre good friends today indeed!

Denna vecka har jag mest glidit runt hemma i det fina vädret, och jag planerar på att låta helgen fortsätta i den andan. Lugnt, stilla med fokus på välmående och harmoni. I may sound like an old fart, men vissa dagar är jag så jäkla uppskruvad av allt vardagskraffs att jag har exakt alla symptom på typ stroke och det gör inte detta hypokondriska sinne gott kan jag lova…. Jag funderar på om jag ska börja yoga, för jag har så mycket konstiga åkommor som jag tror härstammar från diverse stress (myrkrypningar, nervryckningar, kliande kroppsdelar, kramp i båda fötterna som inte släpper och massor av annan SKIT.) Har någon av er haft stressymptom som blivit bättre med yoga???? Help a girl out!!!!

Hey i got browwws.

Käkar brutalt mycket ensamluncher atm. Gillare. Är iof aldrig ensam, har alltid mina grabbar <33 Inser att jag nog har ett stort behov av att få vara helt själv och ba tanka upp energi, som det lilla weirdo man är heheh.

Live med ByMalina! Tittade ni? Den ligger kvar på hemsidan så det är bara att klicka er in där! Om ni tittade, vad tyckte ni?! Jag var sjukligt nervig asså, fatta att man är live och inte kan efterkorrigera det man säger. Jag är ju liksom bara jag en stor groda så nu förstår ju nivån av rädsla att råka säga något inaprop, hahaha.

Hey!!!!

Älsk på denna outfit.

Im coooool am i not? Hahahah nerå så mallig är jag ej.

Lurre med Sofia.

Sweatgame was real.

<3333

Mamma, Pappa, Lykke.

Basker ska bli mina nya grej!!!! Den kom i samband med en inbjudan från Soft Goat. Löv! Sorry ugly pic hade precis rivit av en exfolierande mask så kändes som att jag ömsa skinn och att huden typ brann heheh jaja vad är en bal på slottet.

 

 

 

  1. Jag är exakt som du med hypokondri och framför allt är det stroke jag är konstant rädd för pga domningar i kroppen till och från. Upplever verkligen att bland annat yin yoga hjälper 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *