Skärisen <3

Hola,

Vi har varit out and about nu sedan i lördags morse, idag vid lunchtid anlände vi hem igen. Satan vad vi flänger runt alltså, jag tror inte vi vart hemma ens en enda hel helg sedan maj. Tur att både jag och Jonas får så mycket energi av att vara runt andra människor och hitta på saker. Inget är liksom jobbigt (fast det obv är det i emellanåt i efterhand) in the heat of the moment så därför bara gasar vi. Jag och Jonas är riktiga Yes mans YEEEHA FUQ YAS IM DOWN, och hänger typ alltid på diverse planer och upptåg. Jag gillar det med ”oss.” Vi är mobila, flexibla och alltid på haha. Det kanske kan tyckas solklart för en annan, men med två spädbarn och en 2,5 åring är det faktiskt inte alltid sviiiiiinlätt. (Att packa har alltid gett mig ångest så länge jag kan minnas, tror det härstammar från tidiga år när man bodde varannan vecka hos sina päron och skulle packa ihop sitt liv var 7 dag med ett leende på läpparna. Packade ibland upp å ba mmmm what do we got here tre olika bikinis och en keps….. I januari men PERFEKT!)

Tror grabbarna har över 20 båtresor i ryggen by now heheh och dom e fan inte ens 5 månader. Jag ville inte känna att jag behövde sitta hemma och glo bara för jag fick en miljon barn. Mitt liv skulle få fortsätta sin kurs, och mina kloner en del av dem. Praise da lord att min andra hälft har samma inställning. Nedsidan är dock att ofta när jag kommer hem på söndag eller måndag är jag så emotionellt DRÄNERAD/tom att jag känner mig som ett skal utan snigel, som typ tappat talförmågan. Orden har liksom tagit slut, och när Jonas sedan frågar mig om jag vill äta Laxsallad eller Pasta Bollo till middag stirrar jag lite halvt melankoliskt på karln och nickar. Han ba eeeeeeeee okej we in dat mode today abbbbsolut. Imorgon ska jag på ett event med Lindex med lite ladies i <3 så det ska bli gött, efter det ska jag fixa lite i vår lägenhet som snart kommer ut till försäljning. Så spännande med försäljning! Här kommer en salig mix av helgen:

What the heck am i 2 do with thiz :PPP

Den här lilla kotten älskar skagen, löjrom och kantarelltoast just like her moma.

Vår fredagsutsikt.

Hej du är min klon och jag älskar dig.

Lykke i berras nya kärra.

Vi blev hembjudna till Micke och Linda i lördags på burgare och bärs and it was delicccch.

Fina tjejor!

Efter lördagshäng på lidingö åkte vi vidare till Solsidan till Jonas papi på kräftskiva. Min mamma var med!

Och Jonas pappas fru Emma. Pretty damn beautiful ppl <3

Min mammas kantarelltoast med västerbotten, äeeeej i dont even kno where 2 start. Lykke åt en hel hehehe.

SKÅL, glömde fota kräftorna men jag åt två hinkar själv. Jag åt alltså 2 kg kräftor oh my lord om jag hade ont i magen sen det är korrekt…

ÄLSKAR ER!

Hej Mauriiii you qt lil bugger.

Söndag equals boattime.

Min älskling JONAZ.

Hej osv.

Till havs.

Min finaste present all time alla kategorier. Min ring <3

Vi anlände till Båtshaket. Hej lilla fisklåda du var mucho godo.

Fiskkiosk.

Skärgården <3

Ålö – after that only sea.

Min favorittjej all time every day.

 

 

 1. Åh du klär dig så fint, hade varit så kul om du började skriva ut var dina kläder är från. Tex den blå skjortan på din instagram idag var helt magisk!!

  1. Ser helt underbart ut med allt ni gör! Imponerad till tusen allt ni styr upp och åker med på, respekt alltså🙏🌞💦Så tacksamt att få se skärgården via dig när man bor jättelångt från det livet själv.🙏 Lykkeeee, nästan overkligt söt😍

 2. Så inspirerande att ni lever livet trots (eller tack vare kanske) alla barn!
  Men hur får ni ihop det med typ rutiner? Att lägga bebisar och Lykke vissa specifika tider? Somnar alla barn ute i vagnen på kvällen? Vad gör ni om de vaknar?
  Gjorde ni likadant med Lykke när hon var liten? Eller funkar det för att hon inte sover på dagen och killarna är så små?
  VILL VETA, MÅSTE VETA! Tack <3<3333<3<333

 3. Haha jag (och min snubbe thank god) är raka motsatsen till er och jag får typ magsår bara av att läsa ditt inlägg, HAHA! Lika mkt som ni gjort på en helg har vi gjort under hela semestern typ! Och vi har ”bara” en (5mån) unge! :))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *